USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Лучан запрошують на весняні літературні посиденьки

8 Квітня 2013 08:06
Нові обличчя можна буде побачити на зустрічі мистецької майстерні «Гойдалка», а також почути нову музику та поезію, що звідусіль привезуть молоді українські творці.

«Гойдалчани» вкотре запрошують провести вечір у атмосфері творчості та затишку і відчути новий потік сил та натхення, що приходить разом із весною.

Захід відбудеться 14 квітня о 18:00 у мистецькому центрі, що на вулиці Драгоманова, 1.

У програмі заходу - найрізноманітніші презентації сучасного мистецтва: музичні виступи, літературна частина, театралізоване дійство.

Зокрема, з музичною програмою на вечірці виступатимуть рок-гурт «Точка Кипіння» з Ужгорода, а також луцький гурт «Jackson Crack».

На посиденьках також виступлять поети Марина Романюк з Луцька та Марк Оплачко з Рівного.

Театр Impro зі Львова навчить розумінню і створенню структури драматичної вистави. Також на гостей вечора очікує номер від луцького режисера та актора Леоніда Тивонюка.

Окрім того, так званий «вільний мікрофон», де кожен бажаючий буде мати можливість показати свою творчість наприкінці вечора. Також організатори створять своєрідну стіну натхнення, де яскравими фарбами можна залишити слід свого весняного настрою та поділитися ним із іншими.



Довідково:
Мистецька майстерня «Гойдалка» - це літературний проект, де кожен може внести вклад у культурне життя міста, знайти цікаві знайомства, заявити про себе, поділитися своїм баченням світу, знайти однодумців і тверезих критиків та, найголовніше - отримати заряд щирих, незабутніх емоцій, як у дитинстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марина Показати IP 8 Квітня 2013 15:05
Більше заходів... Більше свята у душі... Велика подяка організаторам...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus