USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Лучанин вирішив підкорити Юрмалу

24 Лютого 2013 16:20
Екс-учасник шоу «Х-фактор» Дмитро Монатік з Луцька подав заявку на участь у конкурсі «Нова хвиля», який відбудеться у кінці липня в Юрмалі.

Про це інформує tochka.net.
Луцький співак і автор пісень Діма Монатік вирішив підкорити своїми вокальними даними журі конкурсу «Нова хвиля 2013».

«Напевно, краще сказати, що не так я потрібен «Новій хвилі», як вона потрібна мені! Справа в тому, що я люблю доводити все до кінця, а історія з конкурсами та різними шоу в моєму випадку явно незавершена. У якому б шоу я не брав участь, не було можливості розкритися на повну. Упевнений, що «Нова хвиля» може надати мені цю можливість, так як можна виконати пісні улюблених артистів і найважливіше – продемонструвати публіці свою авторську композицію. Не буду базікати, але я налаштований на краще, інакше б і не реєструвався!» – прокоментував своє рішення Діма Монатік.

Знаючи конкуренцію на кастингах, артист надіється на підтримку свого величезного і відданого фан-клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Достав Показати IP 25 Лютого 2013 11:43
Ще хай Ірочку попіарить чого тільки себе піарить? ОСТОГИДЛИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus