USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі кавеенщики їдуть в Одесу

24 Вересня 2013 08:21
У півфіналі міжрегіональної ліги КВН АМиК Першої Української ліги змагатиметься збірна КВН міста Луцька «Замок Любарта».

Гра відбудеться 5 жовтня в Одесі.

Команда КВН «Замок Любарта», яка виступає за підтримки «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк», змагатиметься з командами «Улица Правды (Санкт-Петербург РФ), «По семейным обстоятельствам» (Одеса), «Несборная Израиля» (Ізраїль) (Учасники Вищої Ліги КВН України), Збірна БГТУ імені В.Г. Шухова, (Білгород, РФ), Запорізька національна збірна, Збірна НТУУ «КПІ» (Київ), «Сборная СССР» (Одеса).

Команди змагатимуться у двох блоках, з кожного з яких у фінал вийдуть дві команди. Ще одну оберуть за своїм рішенням члени журі. Кавеенщики гратимуть у трьох конкурсах – привітання, розминка та музичний номер.

Як розповів капітан збірної Луцька Назар Пащук, лучани мають великі надії вийти у фінал. З його слів, у грудні команда братиме участь у фестивалі КВН в Сочі, і Вища ліга України та Перша Мінська ліга для «Замку Любарта» - цілком реальні завдання, головне - старатися.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬК СМІЄТЬСЯ: ГУМОРИСТИЧНЕ ХУРМА-ШОУ. АФІША. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus