USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьком їздив тролейбус імені Цоя. ФОТО

20 Червня 2011 15:18
З нагоди дня народження російського співака Віктора Цоя 18 червня кілька десятків лучан та гостей курсували Луцьком у тролейбусі, співаючи пісні рок-легенди Радянського Союзу.

Вшанування пам’яті про Віктора Цоя відбувалася в два етапи. Спочатку близько сорока людей їздили містом на тролейбусі, що був обвішаний плакатами з надписом «Цой жив!» та цитатою з пісні «Тролейбус, который идет на Восток».

У тролейбусі музиканти-професіонали та аматори-прихильники співака співали пісні Цоя.








Потому компанія перемістилася в кафе «Енштейн», де згадували творчість Цоя його піснями та переглядом фільму «Игла Remix». Цей фільм 2010-го року, базується на фільмі «Игла» 1988 року, розвиває і доповнює його. Нагадаємо у фільмі «Игла» знімався Віктор Цой.

Свою версію пісень Цоя у кафе виконували гурти з Луцька, Житомира, Володимира-Волинського та Ужгорода.







«Ми співали пісні з четвертої години дня і аж до опівночі. Навіть важко сказати, скільки десятків композицій Цоя тоді прозвучало. Під кінець біля так званого «вільного мікрофона» співати Цоя могли усі бажаючі», - розповідає керівник квартирника Іванна Мартинів.
Фото: www.oss-studio.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
VSC Показати IP 20 Червня 2011 15:41
Прикольно.
Ірина Показати IP 20 Червня 2011 17:18
Цой живий! молодь провела класну акцію. Шкода, що я про це пізно дізналась. Обов*язково б взяла участь! Аще кажуть молодь не така... Найкраща молодь на Волині!
Forever Autumn Показати IP 20 Червня 2011 20:31
одне з перших відео від пасажирів тролейбуса: http://www.youtube.com/watch?v=rCA5rWfHv-I
Zheniok Показати IP 20 Червня 2011 20:43
класно
Гість Показати IP 21 Червня 2011 10:45
Здається, наперед вітати не можна)) Хоча загалом молодці, якби знав - сам би проїхався! Було б більше реклами, думаю влаштували б цілий автопробіг - Цой того вартий!
Forever Autumn Показати IP 21 Червня 2011 15:06
Загалом цей вечір об*єднав виконавців з Луцька, Володимира-Волинського, Ужгорода, Києва, Житомира. А гості вечора були і з Москви, і з Житомира, Рівного, Києва, Бердянська, навіть з Польщі :))) Багато хто добирався до Луцька автостопом))) Деякі -- вперше)))
Цой жив! Показати IP 22 Червня 2011 12:17
Вечір був би класний, якби деякі виконавці підготувалися до нього. Соромно було дивитися як дехто «віддавав тріб’ют» Віктору Цою. Він, напевно, перевертався у гробі від такого виконання. Рєбята, скільки репетицій в вас було перед квартирником? Одна? Ви взагалі чули його пісні? «План барбаросса», кудрявий мальчік з Ужгорода, і інші, яких я не запам'ятав (і слава Богу) – просто жах. Співайте своє, якщо не вмієте співати чуже! Дуже сподобався гурт «Ріплей» - молодці. Це та група, яка розфарбувала цей сірий вечір і наповнила його змістом. Дуже гарний голос, професійне виконання і незвичайна обробка з дитинства знайомих пісень. «Роудрок» з Київа нагадав мені атмосферу, яка була у Луцьку в середині 90-их: дуже просто, дуже щиро і дуже рок-н-рольно. Цою би вони сподобалися! Організаторам: респект і уважуха, але було б класно, якби ваші виконаці готувалися до виступу. Цой жив!
Анита Цой жива, а В. Цой таки мертв. до Цой жив! Показати IP 25 Червня 2011 13:24
Які ще репетиції, яка нафік підготовка? Є така давня традиція: більшість пісень Цоя граються в три аккорда на розстроєній вхлам акустиці. От більшість "виконавців" і вирішила традиції не порушувати. :))))
Маніяк Показати IP 27 Червня 2011 14:35
Гарно було, нЄфік носами крутити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus