USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Луцькому «Кораблику» - 20 років

18 Квітня 2014 15:38
20 років тому народилось цікаве місце в Луцьку – пивний клуб «Оболонь», або як кажуть лучани, «Кораблик».

Заклад, розповідають шанувальники клубу, вже багато хто вважає своєю другою домівкою. Сюди приходять із сім'ями, з друзями, познайомитись або просто посьорбати пива чи кави, потанцювати, послухати, відпочити від проблем, відсвяткувати якусь подію або "набратися в зюзю", - жартують в клубі.

Але основне, що тримає Кораблик на плаву, - то є його душа!

«Традиційну домашню атмосферу, хороші ціни, смачну кухню тут регулярно замішують із найкращими концертами, крутими вечірками та прикольними дискотівками! Запрошуємо на святкування ювілейної "двадцятки" улюбленого клубу в п'ятницю, 25 квітня!», - пишуть організатори.

У програмі заплановані: концерт гуртів "От Вінта" та "ФлайzZzа", сила-силенна розваг та конкурсів від ведучих М'ячика та Тіми і багато сюрпризів.

Початок дійства - о 18:30 на літньому майданчику, а з 20:30 у великому залі. Вхід вільний.


Колектив Інформаційного агентства Волинські Новини приєднується до вітань та бажає одному із найулюбленіших закладів приємних гостей, розвитку та креативу.

Хороші слова для закладу прозвучали і з вуст творчих людей Луцька та всієї України:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 18 Квітня 2014 15:41
коментар було видалено
Вася Показати IP 18 Квітня 2014 15:48
І не тільки від пивного...................Ще така сама штука Майдан........
Дядя Юра до Вася Показати IP 18 Квітня 2014 17:12
Порівняно з Корабликом Майдан -фуфло. Персонал непривітний, усюди бруд, контингент - гопота і алкоголіки
відвідувачка...колиш Показати IP 18 Квітня 2014 20:55
дуже полюбляли це місце. приємна атмосфера, смачно, словом вільно себе почуваєш..АЛЕЕЕ останнім часом відношення до клієнтів не те що погіршилось а стало просто нестерпним, я б навіть сказала образливим. адміністратор закладу почала поділяти відвідувачів на постійних і не дуже! і УВАГА !!! відмовилась обслуговувати клієнтів, тільки через те, що вони не є постійними відвідувачами закладу!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus