USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький Фестиваль пива і м’яса шукає талановиті гурти

26 Серпня 2017 08:00
Уже за два тижні, 9 та 10 вересня, у замку Любарта відбудеться другий Фестиваль пива та м’яса. На гостей чекає не тільки безліч сортів хмільного напою, але й насичена програма.

9 та 10 вересня броварі та ресторатори з усієї країни пригощатимуть лучан незвичними сортами пива та цікавими стравами з м’яса. Окрім гастрономічної складової, організатори подбали про насичену програму дійства.

Для гостей підготували справжнє рок-свято. У замку лунатимуть кавер-версії світових хітів, які знає і любить кожен.

Аби розважальна частина була ще цікавішою, оргкомітет запрошує до співпраці гурти та колективи, які хочуть проявити себе і потішити кілька тисяч відвідувачів фесту своєю творчістю. Якщо ви граєте круту музику та мрієте про натовп шанувальників, пишіть організаторам на адресу [email protected]. Можливо, саме ви запалюватимете на сцені другого Фестивалю пива і м’яса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 26 Серпня 2017 08:26
Пива, м’яса, сала, смальцю, медовухи, гною, торфу, свиней, коней ...хохли ви перетворили замок у Старий базар. Джазовий фестиваль єдине інтелектуальне європейського рівня міроприємство і то дякуючи полякам.
Петро до лучанка Показати IP 26 Серпня 2017 12:42
Якійсь сюр... Під час війни, та шоколадно-шкільного перемир'я -"фестиваль м'яса".. А як смердить в Луцьку, так і буде., бо "смердуни" зафестивалили і кілька ліхтариків в парку поставили. Тепер заливати нечистої можна буде в любому місці, та населення буде задоволені "видовища м'яса"... (Поставки як і вугілля"Роттердам+" зі Сходу?)
феодосій Показати IP 26 Серпня 2017 09:55
і без підтексту піару що треба за когось голосувати
Кхе Показати IP 26 Серпня 2017 10:05
Знову дмитрук забіяка земан львівське одне і те саме по кругу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus