USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фестиваль пива і м’яса: гостям у тематичних костюмах - безкоштовні квитки

4 Вересня 2017 08:14
Усього кілька днів залишилося до другого Фестивалю пива та м’яса у Луцьку. Грандіозне дійство відбудеться 9 та 10 вересня у замку Любарта.

9 та 10 вересня броварі та ресторатори з усієї країни пригощатимуть лучан незвичними сортами пива та цікавими стравами з м’яса. Хмільні напої, крафтові сири, розмаїття м’ясних страв – усе це відвідувачі зможуть покуштувати на фестивалі, зазначають організатори.

Окрім смаколиків і пива, на гостей чекає насичена розважальна програма. «Музична кухня» потішить відвідувачів смачними композиціями від запальних виконавців. А конкурси та розіграші від партнерів не дадуть сумувати нікому.

Вхід на фестиваль коштуватиме 30 гривень. Квиток на два дні вартуватиме 50 гривень.

Утім, організатори вирішили зробити дійство ще яскравішим. Оскільки пивний фестиваль найперше асоціюється з Німеччиною, а саме – з Баварією, то кожному, хто прийде 9 та 10 вересня у замок Любарта у баварському традиційному костюмі, вхідний квиток подарують безкоштовно.

Вмикайте фантазією та приходьте смакувати пивом і м’ясом у Луцький замок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Теремно Показати IP 4 Вересня 2017 09:25
Відчепіться нарешті від Замку Любарта. Знайшли собі пивницю (бар). Скоро фортеця стане філіалом гадюшника на ймення Центральний ринок. Хай дирекція заповідника краще подивиться, що у них під вікнами робиться.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2017 15:50
Треба цей фе назвати "Бюргерштат"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus