USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький фотограф склеїв відео міста із 4000 кадрів. ВІДЕО

5 Листопада 2013 07:01
Нове таймлапс-відео про Луцьк зняв фотограф Олег Хомяк.

Автор розповів, що витратив на зйомку майже місяць.

«Ну, місяць це відносно. Знімав не кожен день, а тоді, коли був вільний час. Друзі складали мені компанію, за що їм велике спасибі», ‒ каже Олег.
Зі слів фотографа, у таймлапсі є декілька літніх фрагментів, але більшість зняті протягом жовтня, інформує ВолиньPost.

Загалом хлопець відзняв близько 4000 кадрів на камеру Nikon D5100. «Я та один або декілька моїх друзів знаходили місце зйомки. Тоді я ставив фотоапарат на штатив, здійснював всі налаштування та вмикав інтервальну зйомку. Після того обробляв усі фото у Photoshop Lightroom, «зліплював» фото у єдине відео у Adobe After Effects і, врешті, монтував кінцевий ролик у Sony Vegas Pro», ‒ розповів Олег про процес зйомки.

«Фрагменти з рухом знімав, переставляючи штатив з кожним знімком на 5-10 см, а потім стабілізував їх у Adobe After Effects, щоб досягти плавності руху», ‒ зазначає фотограф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 5 Листопада 2013 08:18
Найцікавіші кадри-Автомобілі,та бус фірми "Алерт" на фоні замку Любарта.Роблячи щось подібне,та виставляючи на "широку" публіку,потрібно радитись з професіоналами.А так,звісно,молодець.Набагато корисніше ніж те,чим займається більшість молоді.
Welldone Показати IP 5 Листопада 2013 10:54
Homyak photography - якось не солідно звучить :) пафосу троха замніго)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus