USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Малюнки волинських дітей надрукують у журналі. ФОТО

2 Липня 2013 08:00
На Волині визначили переможців конкурсу дитячих малюнків та творів «Людина і ліс». Цього року на обласний етап конкурсу дитячих малюнків і творів на тему «Людина і ліс» потрапило 65 творів і 143 малюнки. Серед учасників – діти 1-8 класів із сіл та містечок більшості районів області, - повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Перше місце у конкурсі на кращий твір за темою «Людина та ліс» розділили учениця 7 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів селища Торчин Луцького району Вікторія Бруд та учениця 8 класу ЗОШ І-ІІ ступенів села Ясне Любомльського району Ольга Кузьмич.
Друге місце посіла учениця 8 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів села Лаврів Луцького району Марина Науменко.

Третє місце розділили учень 6 класу ЗОШ І-ІІ ступенів села Березна Воля Любешівського району Костянтин Токар та учениця 8 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів села Головне Любомльського району Олена Лещук.

У конкурсі на кращий малюнок за темою «Людина та ліс» перше місце зайняли учениця 2 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів села Деревок, Любешівського району Вероніка Зімич та учень 3 класу Ківерцівської експериментальної школи Володимир Майструк.


Друге місце журі присудило аж трьом учасникам: учениці 4 класу ЗОШ І-ІІ ступенів села Березна Воля Любешівського району Софії Кондаревич, учениці 2 класу Любомльського будинку школяра, зразкової студії образотворчого мистецтва «Етюд», Любомля Діані Сухій та учениці 2 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені І. Я. Франка, Горохова Соломії Конопацькій.



Третє місце дісталося учениці 1 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів села Полапи, Любомльського району Нелі Мучак та учениці 3 класу Римачівського НВК, Любомльського району Валерії Метельковій.

Нагородження відбудеться 1 вересня. Переможці отримають грамоти Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та грошові премії. Усі дитячі малюнки будуть представлені на виставці у Волинському краєзнавчому музеї, відкриття якої відбудеться 1 вересня. А найкращі твори друкуватимуться у всеукраїнському журналі «Лісовий вісник».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus