USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маска від «доктора Хауса» захищає від грипу та нудьги

11 Листопада 2009 11:16
На одному з сайтів із продажу атрибутів для шанувальників «Доктора Хауса» нещодавно з’явилися кумедні маски із зображенням персонажів серіалу – інформують «Волинські новини».
Завзяті бізнесмени пропонують дизайнерські респіраторні маски. Так, на одному з сайтів з продажу атрибутів для шанувальників «Доктора Хауса» нещодавно з’явилися маски із зображенням персонажів серіалу, цитат тощо. Крім того, сайт пропонує послугу «Конструктор товарів», тобто на респіраторну маску можна зробити зображення на замовлення.
На думку авторів ідеї, такі засоби профілактики не тільки допоможуть захиститися від грипу, а й підвищать настрій. На одному з інтернет-форумів користувачі домовляються масово надіти маски з намальованими на них усмішками, пише РІА «Новости». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OrestN Показати IP 11 Листопада 2009 11:45
Припоную послуги регіонального дестриб"ютора. Чекаю гуртових замовлень!
Байдужий Показати IP 11 Листопада 2009 12:21
Теж мені креатив. Тут народ вже другий тиждень приколюється з масок. Версії різноманітні - від вишитих в українських традиціях до банального розрізання мереживного бюстгалтера навпіл, себто один ліфчик - дві маски.
Куратор Показати IP 11 Листопада 2009 12:35
Оце я розумію - ні грипу! Ні паніці! Так гарному настрою!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus