USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мерая Кері народить близнюків у свій день народження

28 Березня 2011 13:05
Іменинниця Мерая Кері - сьогодні, 28 березня, у неї день народження - написала в Твіттері, що у неї вже почалися перейми. Майбутні батьки вже постаралися і переробили половину будинку спеціально для дітей.

Про це інформує ТСН .
"Мерая хотіла пофарбувати стіни в колір слонової кістки і обробити їх 18-каратним золотом, поставити м'які меблі і вбудовані шафи, повні дизайнерського одягу Petit Tresor, - повідомляє джерело. - Там буде найкраща аудіосистема, а ще у кожного буде інкрустований діамантами iPod і телевізор з плоским екраном, який буде спускатися зі стелі".

Крім того, Мерая і Нік вже купили нові ліжечка Chelsea по 2200 доларів за кожне, пеленальний столик за 2800 доларів, крісла для Мераї і Ніка за 2270 доларів, які будуть стояти в дитячій і новий диван за мільйон доларів.

Нещодавно пара влаштувала вечірку Pink and Blue (як відомо, у них буде хлопчик і дівчинка) з нагоди своєї вагітності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus