USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Microsoft латає «чорний екран смерті»

2 Грудня 2009 11:37

Не менше 10 різних сценаріїв призводять до виникнення «екрану смерті» у Windows 7. Корпорація Microsoft заявляє про те, що працює над вирішенням проблеми «екрану смерті» в Windows 7. У компанії Prevx вже розробили «латку» проти даного збою.
Виникнення подібної помилки означає, що після входу в Windows 7 користувач бачить абсолютно чорний екран. У Microsoft заявили, що вивчають повідомлення, згідно з якими причиною «екрану смерті» стало останнє оновлення системи безпеки, випущене 10 листопада. Попередні операційні системи Microsoft – Vista, XP та інші – також перебувають під загрозою через виявлену «діру», йдеться у повідомленнях.
У компанії Prevx розробили програму, установка якої допомагає уникнути появи цієї помилки, однак вона допомагає не завжди і ще потребує доопрацювання. За словами представника Prevx Девіда Кеннерлі, з «екраном смерті» могли зіткнутися «мільйони» людей. «Користувачам доводилося перезавантажувати Windows з надією хоч якось вирішити проблему», – написав він у блозі.
«Якщо ваші неприємності з чорним екраном почалися в останні два тижні після появи оновлення Windows або після використання будь-якої програми забезпечення безпеки, то дуже ймовірно, що цей захист допоможе», – відзначає Кеннерлі.
Як каже представник розробника, існує не менше 10 різних сценаріїв, кожен з яких призводить до виникнення «чорного екрану». У Microsoft попросили всіх користувачів, які зіткнулися з цією проблемою, звертатися в технічну підтримку. Свого захисту від «екрану смерті» компанія поки запропонувати не може.
Довідково:
Назва «чорний екран смерті» є похідною від популярного виразу «синій екран смерті», що позначає критичну системну помилку в операційних системах Microsoft Windows.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 15:34
Microsoft облажався мальок :( як це їхні геніальні голови могли допуститися такої помилки. користувачі їх явно за це по головам не погладять
Сава Шустрий Показати IP 2 Грудня 2009 16:05
заплатити дяді білу за Windows пару сотень баксів, тоді дивитись на чорний екран? )) Добре що я давно перейшов на Linux і тепер не зню проблем з ОС і компутером...
РОНІН крок Показати IP 2 Грудня 2009 19:51
Хороший варіант щоб приверути уваги до Microsoft )))
seal Показати IP 2 Грудня 2009 23:51
to Orest. Цитата з першого абзацу цієї новини, що Ви прокоментували: "Попередні операційні системи Microsoft – Vista, XP та інші – також перебувають під загрозою через виявлену «діру» йдеться у повідомленнях". Ну і до чого Ваша порада?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus