USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Microsoft представила фінальну версію Internet Explorer 9

15 Березня 2011 16:54
Корпорація Microsoft оголосила про вихід фінальної версії браузера Internet Explorer 9. Він доступний для скачування на 40 мовах, в тому числі і українською.

Це третя версія Internet Explorer 9 після бета-версії і реліз-кандидата, - пише Дело.

З моменту запуску бета-версії в браузер було внесено понад 2 тисячі змін відповідно до запитів користувачів.

Всього ж розробники браузера через масштабну програму тестування отримали понад 17 тисяч пропозицій щодо поліпшення Internet Explorer 9.

IE9 став найпопулярнішою в історії бета-версією браузера від Microsoft, яку з моменту випуску у вересні минулого року користувачі завантажили понад 40 мільйонів разів.

Більше того, згідно з тестом компанії NSS Labs, Internet Explorer 9 - найбезпечніший браузер в світі, він виявляє майже 99% загроз.

Зараз Internet Explorer 9 встановлено на понад 2% комп'ютерів з Windows 7. У той же час вже більше 250 найбільших сайтів по всьому світу використовують Internet Explorer 9. Ці сайти охоплюють понад 1 мільярдів активних користувачів Інтернет.

Internet Explorer 9 розроблений так, щоб сайти займали ключове місце в Windows 7. Такі функції як «закріплені сайти» і Jump Lists дозволяють перетворювати сайти в додатки, закріплені на панелі завдань в Windows 7. Завдяки цьому можна швидко їх запускати, а також легко перевіряти поштову скриньку, перемикати радіостанції, приймати запрошення від друзів або переглядати останні новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Батько школяра Показати IP 15 Березня 2011 21:36
Mozilla все ж краще!
kamil Показати IP 15 Березня 2011 23:26
експлорер гавно гавном!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus