USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Міліціонери і домашні тварини у Луцьку. ФОТО

31 Травня 2013 18:13
Правоохоронці завітали до Волинського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з нагоди проведення виставки-конкурсу «Барвистий світ домашніх улюбленців», - інформують у СЗГ УМВС в області.

Свято от уже кілька років як стало традиційним і має неабияку популярність: вихованці екологічних центрів із усієї області мають змогу представити перед аудиторією своїх домашніх тваринок. Вони розповідають про те, як їх доглядають і чого навчають. Окрім того, юні натуралісти показували гостям виставу-казку, виконували тематичні пісні.

Цьогоріч на заходи були запрошені представники відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області та військової частини 1141 ВВ МВС України. До слова, військовослужбовці прийшли разом зі службовим собакою Лаймою, яка разом із патрульними нарядами несе службу щодо охорони громадського порядку. Тож уміння «чотирилапого правоохоронця» не залишили байдужим нікого з присутніх.

Старший оперуповноважений в особливо важливих справах сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області майор міліції Василь Лесь зауважив, що в дитинстві він теж відвідував екологічний гурток. Почувши це, дітлахи відразу знайшли із правоохоронцем безліч спільних тем і, не соромлячись, ставили питання про роботу міліціонерів.

Зрештою представників екологічних секцій було нагороджено грамотами, які вони отримали з рук Василя Леся.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Zozulechka Показати IP 31 Травня 2013 18:33
Пане Василю, вам дуже великий привіт!))
Маруся до Zozulechka Показати IP 1 Червня 2013 07:44
Я тобі за такі привіти твою зюзюльку відірву.
Невідомий Показати IP 1 Червня 2013 03:39
Класно
шокована рівнем висловлювань читачка Показати IP 1 Червня 2013 08:22
Невже ніхто не редагує таких недолугих назв статей?! Рівень Луцької журналістики - нижче плінтуса!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus