USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Монатик зняв відео у свій День народження. ФОТО

8 Квітня 2013 17:57
Відомий артист з Луцька Дмитро Монатик у ніч свого дня народження – з 31 березня на 1 квітня – зняв черговий кліп на пісню «Прости...».

Про це пише tochka.net.

Новий відеоролик на пісню зі скандальним текстом «Прости...» знімали в садибі графині Уварової.

Співак Діма Монатик і режисер кліпу Микола Бойченко намагалися відобразити атмосферу 30-их років – часу розкішних дам і чоловіків, часу лицемірства, яким як тоді, так і зараз прикриваються багато людей, особливо в світі шоу-бізнесу і світського життя.





«Скільки б часу не минуло, але мало що змінилося. Я кажу про людські характери і поведінку. Людина часто підлаштовується під навколишнє середовище, одягає маски і забуває, що часом їх варто знімати. Всі ми час від часу настільки вживаємося в ту чи іншу роль, що вийти з неї досить-таки складно і часом нереально», - коментує ідею кліпу Діма Монатик.

Режисером кліпу Діми Монатика став хореограф-постановник Микола Бойченко.

«Ми вже не вперше співпрацюємо з Миколою Бойченком, він вже був режисером мого кліпу на пісню «Воздух». Крім того, він є засновником і натхненником найбільш авангардного балету «D'arts». Хлопці з цього балету і хлопці з мого балету виступили в ролі акторів творіння «Прости...», - ділиться подробицями співак з Луцька.




Всього в кадрі було 13 осіб, а оператором став Дмитро Яшник. Над образами, власне Діми Монатика і його балету, працювали креативщики з «Patoka studio».

За словами Монатика, на ідею кліпу його надихнули рядки великого поета Володимира Висоцького з твору «Смеюсь навзрыд, как у кривых зеркал...».
Новий кліп музиканта можна буде вже зовсім скоро побачити на українських телеканалах і у всесвітній мережі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
D Показати IP 8 Квітня 2013 18:26
кто всє єті люді
Сонька Золотая Ручка Показати IP 9 Квітня 2013 07:03
Ваще не знаю "відомого" артиста з Луцька...
Вінстон Показати IP 9 Квітня 2013 07:27
Да хто його зна....
Григорій Показати IP 9 Квітня 2013 09:28
Хто хто.... артисти "больших і малих імператорских..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus