USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Музиканти з Луцька - у найпопулярнішому шоу у Польщі.ВІДЕО

21 Червня 2013 09:09
Гурт To Leave A Trace з Луцька потрапили у найбільш популярне музичне шоу у Польщі. Про це музиканти повідомили «ВН» у соціальній мережі Facebook.

Так, учора, 20-ого червня, гурт To Leave a Trace взяли участь у конкурсі музичних талантів у Tylko muzyka Show. Таким чином вони пройшли кастинг та братимуть участь у півфіналі та фіналі музичного шоу.

Кажуть, що дізнались про конкурс в інтернеті. «Взагалі-то нас будуть показувати по телебаченню Polsat аж в вересні, і тоді типу офіційно буде оприлюднено, але от ми вже знаємо», - пишуть вони.

Довідково:
Must be the Music - Tylko muzyka TV Show - телевізійний музичний конкурс талантів, що користується шаленим успіхом у Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знайка Показати IP 21 Червня 2013 10:32
ну й мистецтво.. крики з потойбіччя...
Александр Показати IP 21 Червня 2013 11:41
Я так понимаю, Луцк испытывает настоящий бум в реализации электромузыкальных инструментов. Девушка зачетная, след оставит точно. А каким голосом она в жизни разговаривает? Нужны ли ей какие-то специальные голосовые упражнения?
!!! Показати IP 21 Червня 2013 13:19
прикольно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus