USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На «Бандерштат» у Луцьк може завітати Саакашвілі

9 Липня 2014 11:40
Попри війну на Сході України всеукраїнський фестиваль української альтернативної музики «Бандерштат» відбудеться (1-3 cерпня) в звичному режимі. Організатори очікують у якості запрошеного гостя екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Як зазначив голова оргкомітету фестивалю Ігор Гузь, попри всі розмови, дійство все ж відбудеться. Проте оскільки захід не є суто розважальним, а й патріотично-виховним, його вирішили не відміняти.

«Будуть організовуватись традиційні гуртівки, зустрічі з ветеранами УПА тощо. Збиратимемо гроші для військових. Приїдуть до нас і бійці батальйону «Азов», - розповів депутат облради.

Також Ігор Гузь висловив сподівання, що у якості запрошеного гостя на «Бандерштат» завітає екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі: «Я писав Юрію Луценку, щоб він посприяв у вирішенні цього питання. Сподіваємось, що все вийде».

Цьогоріч організатори сподіваються прийняти більше 3 тисяч гостей. Офіційне відкриття фестивалю відбудеться 1 серпня. Проте запускати гостей будуть вже з 18:00 31 липня.

На час проведення фестивалю у Парку відпочинку імені Лесі Українки буде повністю заборонений продаж алкоголю. Видати відповідне розпорядження доручив заступник міського голови Святослав Кравчук.

У рамках підготовки до фестивалю повністю перевірять освітлення в парку, де необхідно - замінять лампочки.

Також посадовець розпорядився забезпечити доїзд відпочиваючих після півночі. Маршрутні таксі курсуватимуть у напрямку району ДПЗ, Львівської, 33 та 40 кварталів, тощо. Їх перелік та точний графік руху опублікують на сайті Луцької міської ради згодом.

Ігор Гузь зазначив, що цьогоріч організатори вжили посилених методів забезпечення безпеки. На вході працюватимуть представники приватної охоронної фірми з Рівного. З подвійним зусиллям патрулюватиме міліція, а допомагатимуть їм у цьому активісти з організації «Патріоти України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дракон Показати IP 9 Липня 2014 11:49
Юля Тимошенко як тільки дізналася про даний захі,теж вирішила прийняти участь,і не сама, а з Віктором Ющенко.
Анонім Показати IP 9 Липня 2014 11:58
А пам'ятник бандері хоч встигнуть побудувати? Треба виділити додаткових коштів щоб пришвидшити. Пенсіонери і лікарі потерплять.
до аноніма Показати IP 9 Липня 2014 12:36
Пам'ятник нашому українському Герою Степанові Бандері ми побудуємо зо кошти добровільних внесків українців. За рахунок пенсіонерів, лікарів та всіх нас будувалися Межигір'я для яників, азірових, правосудь пшонок та іншої просовєтської прокомуністичної пропутінської нечисті.
Ага, ага до до аноніма Показати IP 9 Липня 2014 13:06
А 500 тисяч з бюджету - це теж добровільні внески?
Лучанин до до аноніма Показати IP 10 Липня 2014 21:37
ЩО ТИ НЕСЕШ вашому герою вже дали 500 тисяч на памятник
Дід Панас Показати IP 9 Липня 2014 12:55
приготуйте йому краваток, чув він до них ласий
yes Показати IP 9 Липня 2014 13:09
Буде майстер-клас для Гузя і Ко. з поїдання краваток!:)))
Лучанин Показати IP 9 Липня 2014 17:26
Чергова антиукраїнська акція Гузя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus