USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На Волині обмежать роботу нічних закладів: економія світла

22 Грудня 2014 12:05
Міських голів Волині закликали обмежити роботу нічних закладів. Так, звернути увагу на енергоспоживання закладів, що працюють після 19.00 та не надто впливають на економіку області, закликають в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної нарди в голови ОДА 22 грудня.

Звернути увагу на те, що торговельні заклади не економлять електроенергію в той час, коли «люди сидять при свічках», закликав представників бізнесу Володимир Гунчик. З його слів, бізнесмени повинні максимально використати ресурс для економії.

«Прошу звернути увагу на заклади, які працюють після 19 години і не несуть навантаження на економіку області – все світиться, музика ричить, і ніхто не контролює споживання електроенергії», - зауважив Володимир Гунчик.

Він закликав міських голів ввести обмеження в графіки роботи таких закладів та звернути увагу на використання електроенергії для їхньої реклами.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку обмежили режим роботи нічного диско-бару «Колізей». Тепер заклад працюватиме до 3 години ночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
оля Показати IP 22 Грудня 2014 12:08
Головне,щоб податки платили і побільше,а як заробити,то вже не їхні проблеми.Душіть підприємців,то ще аукнеться.
лучани Показати IP 22 Грудня 2014 12:22
Гунчик-популіст. Ригаловки платять по повній за електроенергію. Населення отримує пільгову з доплатою від платників податків.
Ирен Показати IP 22 Грудня 2014 12:46
Оце було би єдине правильне рішення.Економія велика була б,якби ці заклади всі, де спивається і обкурююєься народ наркотиками і алкоголем, бються постійно, хоч діти були ціліші. А то цілу ніч світиться кругом,гуляють люди, абувши,що війна. То цим придуркам,хай світло буде, а дитячим садочкам,діткам виключити і хай плачуть,одіти не можна в темноті,щоб забрати додому. Люди схаменіться війна у нас, і не думайте, а нас мине.Хто зна,що може бути.Єдиному Богу відомо.
Анонім Показати IP 22 Грудня 2014 13:13
коментар було видалено
пахан Показати IP 22 Грудня 2014 13:26
Гунчик баран какой то... люди же оплачивают использованное электричество, а государство на этом заработывает... и пусть не говорят, что производство электроэнергии убыточное
Анонім Показати IP 22 Грудня 2014 13:54
Такі заклади крім податків ще й платять по повній за електрику. Держава навпаки повинна бути зацікавлена продати як можна більше енергії для таких споживачів. Плюс це додаткові робочі місця. Можна для них підняти ще тариф на електрику. Дебілізм нашої влади просто вражає
ОЛЯ до Анонім Показати IP 22 Грудня 2014 14:13
А тариф і так для підприємців недешевий плюс доцього ще й передоплата на місяць вперед.
нічка-чарівничка Показати IP 22 Грудня 2014 15:33
додаткові робочі місця для кого?для"метеликів нічних " чи ділків різних?оту розпусту трохи прикрити можна.
лучанин Показати IP 22 Грудня 2014 21:33
А ктото может знает о ночном тарифе на электричество? Ночью всем платить за освещение дешевле. А кому выгодно запретить??? ДУМАЕМ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus