USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На активних коментаторів сайту вже чекають цінні призи

6 Листопада 2009 13:20
Інтернет-видання «Волинські новини» оголошує конкурс серед коментаторів. Найактивніші коментатори новин та іншої інформації, розміщеної на сайті volynnews.com, в кінці року отримають від редакції та спонсора конкурсу цінні призи.
Переможець – той, хто залишить найбільшу кількість коментарів, що відповідають умовам конкурсу – отримає мобільний телефон. «Срібному» призеру дістанеться МРЗ-плеєр, «бронзовому» -  FLASH-карта пам’яті. Спонсор конкурсу – офіс-магазин «ПінгВін» (м. Луцьк, вул. Винниченка, 47)
Окрім того, учасники конкурсу зможуть на сторінці статистики в реальному часі відслідковувати результати \"перегонів\" і бачити своє місце у них.
 
А ще автори найгострішого, найдотепнішого та найоригінальнішого коментарів отримають спеціальні призи від редакції «Волинських новин».
Термін проведення конкурсу - з 6 листопада до 25 грудня 2009 року. Нагородження переможців відбудеться 28 грудня.
Згідно з правилами конкурсу до уваги беруться лише коментарі зареєстрованих користувачів. Коментарі мусять відповідати правилам коментування на сайті «Волинські новини». Окрім того, текст коментарів має стосуватися інформації, яку коментують.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 77
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 14:35
Уважаемые админы сайта, а сколько именно надо коментов оставить? очень хочу мобилу под Новый год))) могу каждый день печатать коментари :)
Андрій Показати IP 6 Листопада 2009 14:40
Переможець – той, хто залишить НАЙБІЛЬШУ кількість коментарів. Що не ясно?
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 14:42
И ещё, есть предложение очень тщательно модерировать коменты, дабы они не превратились во флейм, ярых флудеров - на кол, тоесть в бан )))
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 14:46
всё ясно,но надо акцентировать внимание не на слово "найбильшу" а на слова "ПО теме поста"! ведь если просто копипастить под каждой новостью, то это будет минус сайту, разве не так ?
Таня Показати IP 6 Листопада 2009 14:53
Що не зрозуміло? Читайте і обговорюйте. Волинські новини молодці, постійно свох користувачів "стимулюють". Так тримати! :):):)
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 14:58
ну,коль уж пошла такая пьянка,:) хотелось бы редакторам сделать замечание:достаточно часто в ленте новостей проскакивают орфографическе ошибки, но это не от безграмотности, а от поспешности размещения информации на сайте.Ребята, хотя быпару раз пересмотрите текст, а потом вывешивайте. ИМХО)
Андрій Показати IP 6 Листопада 2009 15:04
Назвіть мені будь який сайт, і я нашукаю в ньому безліч помилок. Ви праві - вони саме від оперативності. Мусово чимось жертвувати. Вам жt не цікаво буде читати позавчорашні новини, пра? Он друковані ЗМІ РАЗ НА ТИЖДЕНЬ виходять - і то з помилками. Я не виправдовуюся - помилки нікому честі не роблять, просто пояснюю особливості "цеху". І ще: ваш комент не по темі інформації :-)
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 15:05
и ещё, будем надеяться на чесность админов, ведь можна и накрутку сделать для особо приближенных. и мобилу просто подарить своей любимой (любимому) ))) или на крайняк мр3 плеерок ))
Андрій Показати IP 6 Листопада 2009 15:17
нє-нє, я за собою вже флешку забив ))))
Mehanik Показати IP 6 Листопада 2009 15:19
Николай вже в списках лідерів залишивши 5 коментарів лише до однієї статті. А що буде, якщо добереться до інших новин? Певно мобільний буде за ним ;)
Тетянка Показати IP 6 Листопада 2009 15:20
А я хочу мп3 плеер.
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 15:26
ну я же сказал: хочу телефончик под Новый год, буду старатся )))
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 15:32
да, забыл сказать: если чесно,то я уже достаточно давно и постоянно получаю оперативную информацию по Волынской области с этого сайта, и ещё из одного, не буду называть, ато скажут, что реклама:) и общеукраинскую из другого, но вот только сегодня кинул ВолНов в избраное, до этого через Дяду Гугля добирался. Ну что? давайте по ходу определимся, кто чего желает:) я телефончик зарезервировал,МР3 плеер и три флешки у меня есть, так что претендовать не буду:) Всем удачных перегонов )))
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 15:34
Хороша акція від сату Волинські новини та спонсору "Пінгвін" підніме рейтинг сайту і користувачам добре. З'явився азарт та воля до перемоги...
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 15:44
акция то забавная, даже если и кинут, тоесть кому то накрутят рейтинги - не беда:) но лично меня, действительно волнует проблема флейма, ведь до этого коментариев было мало - но по сути дела, сейчас возможен штурм, хотя... слишком мало народа посещает этот, да и другие волынские интернет инфор ресурсы... будем выдвигать этот сайт в передовики, кидать ссылки, использовать как первоисточник от второисточника )))
alex Показати IP 6 Листопада 2009 15:59
Молодці, так тримати. Я вже писав, потрібний зв"язок з редакцією. Можливо, він буде в коментарях, але виділений іншим кольорем або щоб ми знали під яким Ніком редакція.
Дядечко Показати IP 6 Листопада 2009 16:04
виграю все рівно я, бо я нероба і чіплю в інеті цілодобово
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 16:21
to Дядечко:нероба? а откуда деньги на Инет?:)лично я не стремлюсь получить приз,меня интересует другое:я могу ошибаться, но на даный момент на просторах Интернет волынских новостных сайтов только два (2). не надо больше.не надо количества - надо качество.Независимых медиа ресурсов не бывает, Но надо по максимуму стараться обьективно освещать информацию. тот же ИМХО
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 16:32
по ходу заглянул в статистику, чудеса на виражах:)
Дядечко Показати IP 6 Листопада 2009 16:33
Николаю. "Количество переходит в качество" (с)
Іван Показати IP 6 Листопада 2009 16:38
Івану і Андрію Гніздюкам привет))
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 16:42
К Админам:постарайтесь ещё хотя бы неделю подержать эту новость в топе (не путать "в жопе":)
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 16:50
К Паше,Дядечку и иже с ними:)вобще то эта акция, я так понимаю, направлена на то, что бы как больше новых посетителей приходило на сайт, соревнование межу 3 - 4 человек, которые бездельники в Инете, и знают про этот сайт - не интересно. Что бы вот так штамповать коменты, хотя, месяц акции должен показать результат:)
Ласковая Показати IP 6 Листопада 2009 17:05
Та к як демократії у нашому суспільстві не було, немає і не буде, то страшно навіть в інтернеті правду писати. А то замість призу - постріл кілера.
Николай Показати IP 6 Листопада 2009 17:13
"замість призу - постріл кілера" конец цитаты. Мадам, вы очень сгущаете краски:)У меня нет знакомых киллеров, но я почему то уверен, что это достаточно дорогое удовольствие, что б тратить ресурсы и финансы для рядового гражданина, оставившего какой то пост в какой то теме, и на каком то форуие :))) ИМХО
seal Показати IP 6 Листопада 2009 19:06
Не заради призу, а задля спілкування!!! Цікаво читати різні коменти на різні теми. Волинські Новини молодці. На мою думку ця акція значно підніме рейтинг сайту. А хто виграє мене мало цікавить.!!!!!
Дядечко Показати IP 6 Листопада 2009 19:25
ну добре - я згідний на плеєр. "Я не гордый, не загадывая вдаль, так скажу - зачем мне орден, я согласен на медаль"(с) ))))
Roma Показати IP 6 Листопада 2009 20:07
Головне не перемога ,а участь..а далі час покаже...
Roma Показати IP 6 Листопада 2009 20:29
Думаю коментарів 100-150 повино вистачити аби опинитися у 3 переможців
читач Показати IP 6 Листопада 2009 22:23
Сховайте нарешті IP коментаторів! Що це за збочення? Що це за вуаєризм?!
Гуцул Показати IP 6 Листопада 2009 22:26
Ласковая 6 листопада, 17:05 Та к як демократії у нашому суспільстві не було, немає і не буде, то страшно навіть в інтернеті правду писати. А то замість призу - постріл кілера. ___________________________________ Це в Україні немає демократії? Ви ще не знаєте, що означає немає демократії.
alex Показати IP 6 Листопада 2009 22:36
А ВН висять, з 18-53 відсутнє оновлення матеріалу. Гуцулу - в нашій країні демократія і порядок - це оберненопропорційні величини. Я за мінімум демократії (такої як у нас - повний бардак у всьому) і за максимум порядку.
alex Показати IP 7 Листопада 2009 00:10
А все таки перегрузили ми своїми коментарями Волинські Новини і вот вам результат - збій в системі. Але, якщо порахувати всі сьогоднішні коментарі, то, однозначно, був встановлений рекорд. І він протримається довго, тому що в наступні дні активність дописувачів впаде. Але це моя думка.
Андрій Показати IP 7 Листопада 2009 08:57
Шановні коментатори! Я, правда дуже сумніваюся, що лишати "коментарі для коментарів" декому з вас стане терпіння до Нового року, та все ж попереджу: з понеділка ми змушені будемо внести корективи у правила конкурсу «Волинські перегони». Зокрема адміністратор залишатиме за собою право видаляти коментар, якщо запідозрить, що коментатор не читав повідомлення, яке коментує. Будуть введені обмеження на коментування під одним повідомленням, якщо ці коментарі не стосуються спілкування з іншими користувачами. Будуть й інші обмеження. Ми повідомимо. Для чого це - я думаю зрозуміло. А тому маю прохання вже: припиніть флудити. я розумію, що формально коментарі декого з активних коментаторів флудом не назвеш, але по суті - це саме він.
Гуцул Показати IP 7 Листопада 2009 10:48
Шановний alex.Надо адже розуміти, що демократія, свобода — це не механізм, а ментальні зміни, завдатки таких змін в Україні є. І хоча українці зробили колосальний прорив вперед в 2004 році, це лише перший крок, який називається: нам сподобалося бути вільними. Дійсно, чудово бути незалежними, спокійно виїжджати в країни ЄС, до Австралії, США, Канади, Ізраїлю.., але щоб це відбулося як політична система, як стабільне суспільство, потрібно зробити другий крок:щодня за цю свободу боротися, не боятися коректувати владу, саме крректіровать, через вільні демократичні інститути. Як там в Гете: «Лишь тот достоин жизни и свободы, кто каждый день идет за них на бой».Тому що, насправді, будь-яка влада, навіть демократична, через свою природу завжди авторитарна. Саме суспільство, менталітет вільних українців не дозволяють українській владі узурпувати нові і нові функції.
Горький Показати IP 7 Листопада 2009 12:18
Глупый ПингВин, робко прячет????? Ваня, с понедельника закажу у тебя оборудования на 1500 дол, чтобы хватило на спонсорство.
Панас Показати IP 7 Листопада 2009 16:39
2 editor а як ви відслідкуєте всі повідомлення? вони ж напряму відображаються на сайті)
Андрій Показати IP 7 Листопада 2009 17:05
Як це - напряму? Коментар потрапляє у статистику конкурсу тільки після того, як на нього дасть добро адміністратор. Він же може й видалити коментар, якщо той правилам не відповідає. А адмін досі був дуууже поблажливий :-)
Николай Показати IP 8 Листопада 2009 10:22
всё происходит так, как я и предполагал:) сначала пошла волна флейма, но это временно, наступил отлив,в результате природного отсеивания останутся только те, кто действительно следит за новостями на сайте, а не одержим идей получить какой то приз только потому, что накидает кучу коментов )))
Николай Показати IP 8 Листопада 2009 11:23
to editor: я так понял, ты и есть одним из админов сайта, просьба "не зловживати службовим становищем" и внимательно следить за качеством (!!) а не количеством постов. Благодарю:)
Николай Показати IP 8 Листопада 2009 11:43
Не сочтите за флуд,просто на сайте не предусмотрена книга жалоб и предложений, поэтому вынуждень написать в топ-пост: я не знаю по какой причине, но информация на сайте появляется как то вяло,очень маленькими дозами и с большим временным интервалом, если владельцы этого сайта хотят более популяризировать ресурс,надо оперативней работать.Набрать достаточное количество людей, у которых есть возможность доступа к оперативным источникам информации, и прочее.Это не реклама, но постарайтесь работать по принципу УНИАН, посмотрите структуру сайта.Может кто то скажет, что тягаться региональному интернет ресурсу с всеукраинским нереально, я вам отвечу - очень даже реально.Надо просто желание и возможность постоянного доступа к Интернету,и никаких больших финансовых вливаний не надо.
Андрій Показати IP 8 Листопада 2009 11:58
Николаю: "информация на сайте появляется как то вяло,очень маленькими дозами и с большим временным интервалом" тому що вихідні. Відпочинок потрібен усім. Потерпіть - завтра матимете що коментувати :-)
Николай Показати IP 8 Листопада 2009 12:13
to editor: отдых нужен все - согласен,:) но если уж в шапке сайта стоит слово "Новины",то никого не интересует, воскресенье сегодня, или же праздничный день, или рабочий.Новости, как и газеты, и бабочки - однодневки, живут только несколько мгновений, дальше они не актуальны.Попроси, что бы тебе дали ноутбук, дабы была возможность всегда и везде, в метро и в маршрутках, в троллейбусах и самолётах, ежеминутно обновлять полосу "Останні новини" вот тогда и возникнет большой интерес к сайту:)Никаких больших претензий не имею, это просто моё приватное мнение:)С уважением Николай.:)
Юка Показати IP 8 Листопада 2009 17:07
НИКОЛАЮ: я би не сказала, що інформація на сайті з"являється в'яло". значить ви інші регіональні сайти не читаєте. а з приводу скупості викладу - це факт. два речення нашкребли - і тіпа Готово
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 10:15
to Юка: наоборот.я очень активно наблюдаю за разными новостными сайтами, как региональными, так и более глобального масштаба.Поэтому и смею утверждать, что на сайте Волинских новин, новости появляются вяло :)
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 10:19
Николаю: тоді назвіть мені для порівняння будь-який регіональний сайт, який викладає новини оперативніше (до-речі, специфіку і спрямування веб-порталів також потрібно враховувати)
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 11:10
to Юк не в моих правилах рекламировать другие интернет - ресурсы, но я уверен, что ответ на свой вопрос вы найдёте, пару минут прогуглив Сеть. И ещё... я являюсь администратором одного из официальных сайтов города Луцк, и я знаю как появляется информация на сайтах не по наслышке:)
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 11:22
Николаю: зрештою, це суб'єктивна думка, яку в будь-якому разі потрібно поважати (хоча і я не остання людина в інтернет-просторі й моніторити не раз сайти доводилося)
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 11:35
to Юка: дык, если не последний человек на Инет - пространстве. тогда вопрос: что Вам мешает оперативно выкладывать новости на этом сайте?:) ведь сама суть работы Волинских Новин именно в этом и заключается, если я не ошибаюсь, это не развлекательный портал, это информационный,(по крайней мере она так себя позиционирует).Информация, актуальная, своевременная, оперативная - вот смысл этого сайта.Это Альфа и Омега. Извините, но это ИМХО:)
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 12:45
я так понял,я один сдесь русскоязычный? благодарю всех, кто не начал флеймить по этому поводу:)
Тимощук Дмитро Показати IP 9 Листопада 2009 12:59
От в мене таке питання, я журналіст і приймав участь у чаті з Шибою. чому мій акаунт віайпі більше не дійсний )) ?
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 13:06
to Тимощук Дмитро: ответ содержится в вопросе, а именно потому что Вы журналист, и принимали участие в чате с Шибой :)
Андрій Показати IP 9 Листопада 2009 13:16
До Дмитра Тимощука. Тому що ми перестали ділити читачів на VIP і не-VІP. Зареєструватися по-новому - достатньо 40 секунд. І без вказування номера паспорту, групи крові і національності :) Все швидко і демократично. І тоді і в чатах зможете участь брати (у середу, до речі - з Грицюком, далі буде Флайzzzа, далі - ще цікавіше), і в нових різних штуках.
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 13:28
"І без вказування номера паспорту, групи крові і національності" :) улыбнуло:) я даже и не знал, что сдесь практиковались какие то там ВИАЙПИ аккаунты:) зачем? денюжку драли, что ли?)))а вот по повлду чатов, если не врут, дело хорошее.
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 13:53
Мысль пришла такая: а ведь через недельку - другую такого интенсивного общения надо будет создавать форум или чат на сайте Волынских Новын, потом пойдут чатовки, форумчанки, и вся элита Волынской области перезнакомится в реале, потом создастся на основе активистов какая нить партия, короче, и до кресла президента можна добраться:)
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 14:09
Николаю: "правду молвишь" стосовно надактивного спілкування, але, погодьтеся, активних то "всего да ничего"
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 14:21
to Юка Не сразу всё устроилось,Москва не сразу строилась:) да, на данный момент есть всего лишь 4 - 5 активных коментаторов, но если админы сайта будут качественно выполнять свою работу, уверен, что сайт станет популярным, и рабочий день руководителей города Луцк и Волынской области будет начинатся с того, что они садяся за рабочее место, в первую очередь будут открывать сайт Волынских Новын, дабы узнать, а какие новости то произошли за минувшую ночь:)
Андрій Показати IP 9 Листопада 2009 14:22
Друзі, хто звернув увагу: сайт "ВН" уже не світить ІР-ардеси коментаторів. Демократично - значить демократично по-справжньому! Але відразу адміністрація попереджає: найменше відхилення від правилк коментування каратиметься не лише видаленням коментаря, але й акаунта користувача.
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 14:29
я от вас в тихом ужасе:)кому то мешает светящаяся айпа::)ну и что? пускай светится, лично мне нечего скрывать и от кого то прятаться, тем более что у меня айпа плавающая, тоесть меняется при переконекте роутера:)
Андрій Показати IP 9 Листопада 2009 14:36
Ну це для вас - все-одно. А були такі, кому це муляло очі. З іншого боку, це був певний фільтр для недобросовісних коментаторів. Якось один на пропозицію "легально поспілкуватися" у коментарях відповів, що "не хочу світити свого ай-пі бо часом займаюся мочиловом своїх недругів". А зараз діють чіткі правила, то ж таких "політтехнологів" можемо інакше присікати
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 17:22
До editorа: а я пропоную ще ввести обмеження: на одну новину один коментар користувача (про це вже ніби повідомлялося, сподіваюся, Ви в процесі удосконалення), окрім того пропоную ввести часові обмеження коментарів (наприклад, якщо новина вийшла 9 листопада, то коментувати її можна добу) :)
Нестерова Ірина Показати IP 9 Листопада 2009 18:09
Оце так додали "ВН" роботи людям! Новинка на сайті тільки-но з’явилася - за лічені хвилини до неї вже три коментарі. До речі, коментарі досить таки конструктивні. Ось, наприклад, з приводу ДТП: "понакупляють собі липові права, а потім схлипуючи читаємо лише жахливу статистику. заводячи авто, слід і мізки разом вмикати. уважність перш за все!" По-моєму, сильно сказано. А такі коментатори, як Николай чи Юка, то й не знаю, чи спати лягали за останні три доби. Оце так строчать!
alex Показати IP 9 Листопада 2009 18:31
Так, дійсно, Николай - чемпіон. Лише в одній темі залишив 26 коментарів.
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 18:34
ДО Iryny: "ВН" як завжди молодці, не дадуть розслабитися читачам, та й заохочують всіляко. А я, та й думаю Николай теж, за три доби не лише виспатися встигли :). Азарт в головах грає ;)
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 18:42
До alexа: бачу тут у коментаторів свої прихильники починають з'являтися ;)
alex Показати IP 9 Листопада 2009 18:54
Юка, я днозначно, Ваш прихильник. В темі про пожежу Николай залишив 5 коментарів проти Ваших 2 і звинувачує Вас в активності. Редиска :-)
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 19:25
До alexa: Отак мене взяли і "ввели у фарбу", я наївна, й повірити можу. А Николай - "хороший человек" ;)
ІІІІІІІ Показати IP 10 Листопада 2009 09:15
А чому ще й досі жодного нового коментаря? Николай, Юка і alex відсипаються нарешті, чи що?
Николай Показати IP 10 Листопада 2009 09:55
Всем доброго утра и отличного рабочего дня:) Танцы продолжаються, вопреки всем крызам:)
Николай Показати IP 10 Листопада 2009 09:57
Да, я хороший человек, отрицать не буду:) растёт увереность в том, что надо действительно создавать специальную ветку типа форума, ато зафлеймим сдесь всё, и админ нас за шкирку выкинет из сайта, как котят:)
alex Показати IP 10 Листопада 2009 11:40
А Юка сьогодні відсипається. Вона ж писала, що вчора бідненька цілу добу працювала. Надіюсь, що ввечері появиться.
Юка Показати IP 10 Листопада 2009 14:06
До alexa: "Никуда я не ушла, просто я Сова" (ги-ги, на творчість поперло :))
Юка Показати IP 10 Листопада 2009 14:09
До Николая: а ми на адміна подивимося очицями котяри зі Шрека (пригадуєте славнозвісний епізод) і він нас пожаліє, а після того таки на "ВН" з"явиться якийсь "форумок-теремок" :)
Николай Показати IP 10 Листопада 2009 14:20
О... народ появился :) уже полрабочего дня прошло, а они только раскачиваюся))
ZissusHox Показати IP 14 Січня 2012 04:40
интернет магазин
Fumalupemus Показати IP 22 Березня 2012 23:23
Наши поздравления – отличная альтернатива обычным письмам, тостам и типографским поздравлениям. Подарить хорошее настроение и напомнить о своем существовании можно, отослав музыкальные открытки в любой день! Мы постоянно обновляем и создаем новые открытки, в числе которых вы обязательно найдете то, что удивит ваших родных и придется им по душе!
Janna1381 Показати IP 10 Грудня 2012 02:32
Мой друг большой киноман. Он смотрит все премьеры, и больше он любит исторические фильмы. Надо отетить, что он вообще ничего не читает. А в том случае, если ему задают прочитать определенную книгу, он сразу садится искать ее экранизацию. А я например предпочитаю читать книги, а потом смотреть фильм. По моему мнению, кино не может так точно передать то, что хотел рассказать автор книги и зритель, не читавший, того же, Жюля Верна, не в силах понять всю красоту и загадочность его книг.Как вы считаете, что реально лучше: прочесть книгу, а потом посмотреть фильм или просто пойти в кино, а книгу сдать в макулатуру?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus