USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На фестивалі під Львовом можна одружитись

5 Червня 2013 16:14
Фестиваль «Підкамінь» продовжує традицію одруження закоханих. Третій рік поспіль молодята їдуть на «Підкамінь», щоб поєднати свої серця у шлюбі, - інформують організатори.

Традицію започаткував Олександр Солонтай, громадський активіст із Закарпаття, який на сцені фестивалю одружився з коханою Олесею.

«Коли чоловік запропонував мені одружитись на фестивалі, це було справжньою несподіванкою. Мені дуже подобається атмосфера свята, театру й сцени, я із задоволенням погодилась і підтримала цю чудову ідею. Ми хотіли запросити усіх наших друзів до себе на весілля – і це нам вдалось! Ми зробили великий празник для всіх!», - ділиться приємними спогадами про своє весілля Олеся Солонтай.

Щоб стати на весільний рушничок з коханими на «Підкамені», варто поспішити із заявою. Відповідно до українського законодавства, останній день подачі відповідної заяви до селищної ради селі Підкамінь – 18 червня. Додаємо контакти секретаря селищної Ради: п. Лариса Олексіївна , тел. (096) 477 78 91.

Окрім заяви, просимо закоханих повідомити про своє рішення на сторінці етнофестивалю «Підкамінь» у соціальній мережі Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
географ Показати IP 5 Червня 2013 18:01
Під яким Львовом, під сракою))) Від Підкаменя до Львова і до Луцька практично одна відстань. Зайдіт на Гугль-мапи і пересвідчіться)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus