USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Вечірніх посиденьках» - урок з ушу

9 Вересня 2010 18:22
Глядачі інтернет-телебачення під час ефіру «Вечірніх посиденьок» 10 вересня зможуть в он-лайні побувати на тренуванні спортсменів Волинського осередку Національної Української Федерації Ушу.

Інструктори та тренери розкажуть, чим ушу відрізняється від інших видів бойових мистецтв, які його особливості, де можна придбати справжній ушуїстський меч та чи може ушуїст із одного удару знешкодити суперника.

Глядачі «Вечірніх посиденьок» матимуть унікальну можливість побачити оригінальні та захоплюючі виступи луцьких молодих бійців, дізнатися про зброю ушуїстів, історію бойового мистецтва, його розвиток в Україні та Луцьку.

Ті, хто хоч раз бачив виступи чи змагання ушуїстів стверджують, що більш швидке, видовищне та вишукане бойове мистецтво важко знайти.

Глядачі «ВН» зможуть довідатися, які навички ушу допоможуть вцілити під час вуличного нападу в критичній ситуації, чи можуть досягти висот у тренуваннях жінки та чи варто недооцінювати малюків, які займають ушу.

Представник волинського осередку Федерації та тренер Сергій Смірнов відповість на всі питання глядачів.

Найактивнішому глядачеві, як завжди, дістанеться приз. Цього разу це буде безкоштовний сеанс східного масажу у салоні «Тянь-Шань».

Тож не пропустіть у п’ятницю, 10 вересня, о 19:00 «Вечірні посиденьки» в ефірі інтернет-телебачення «Волинських новин» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus