USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На весіллі принца Вільяма танцювали до світанку

30 Квітня 2011 14:04
Герцог і герцогиня Кембриджські відсвяткували своє весілля вечерею і танцями в Букінгемському палаці разом з приблизно трьомастами друзями і близькими.

Про це пише ГПУ .

Наречена була у вечірній білій сукні від Сари Бертон - дизайнера, що створила і весільний наряд нареченої. У ролі господаря виступав батько Вільяма, принц Уельський Чарльз. За наявними даними, вітальні промови виголосили свідок з боку нареченого принц Гаррі і батько нареченої Майкл Міддлтон.

Її Величність і герцог Едінбурзький на вечірці не були присутні, відбувши з Лондона на уїкенд.

На герцогині Кембриджської був білий кардиган з ангорської вовни поверх атласної сукні з вишитим діамантами поясом. Її сестра Піппа після весільної церемонії переодяглася в довгу смарагдово-зелену сукню без рукавів, також прикрашене коштовностями. Мати нареченої вибрала для себе чорну сукню з декольте і відкритою спиною, і спідницею з оборками.

Святкування відбувалося у бальній залі - найбільшої з 775 кімнат Букінгемського палацу, довжина якого становить 36 метрів, а ширина - 18 метрів. Він був побудований з волі королеви Вікторії і вперше використаний в 1856 році для прийому на честь закінчення Кримської війни, в якій брав участь 2-й герцог Кембріджський. Згодом рід перервався, і титул кілька десятиліть чекав нового власника.

Веселощі тривали до світанку, після чого молоді залишилися в палаці. Коли і куди вони відправляться на медовий місяць, не розголошується.

Як повідомляє Бі-бі-сі, після трагічної смерті його матері з вини папарацці принц Вільям особливо чутливий в питаннях недоторканності свого приватного життя. Найближче майбутнє покаже, чи вдасться йому хоча б на короткий час захистити себе й молоду дружину від людського цікавості.

Безпардонність щодо членів сім'ї Віндзорів аж ніяк не є винятковою прикметою нашого часу. Так, в 1947 році, коли майбутня королева, а тоді спадкоємиця престолу незабаром після свого весілля відвідала службу в одній з церков Хемпшира, місцеві жителі принесли стільці і драбини і вилазили на могильні пам'ятники, щоб підглядати у вікна, як вона молиться.

Одночасно з нареченими та їх гостями королівське весілля святкували декілька мільйонів чоловік по всій Британії.

Багато хто віддав перевагу пабам, пікнікам під відкритим небом. Незважаючи на величезний збіг народу і рясне споживання міцних напоїв, день пройшов спокійно. Єдиний інцидент трапився в Глазго, де група осіб заздалегідь запросила всіх бажаючих на "вечірку божевільних роялістів" в міському Келвінгроув-парку. Муніципальна рада рекомендувала співгромадянам не брати участь в цьому "неофіційному і небезпечному заході", але кілька тисяч чоловік все ж таки з'явилися у вказане місце. Досягнувши, за висловом старшого суперінтенданта поліції Бернарда Хіггінса, "абсолютно неприйнятною ступеня сп'яніння", вони почали вести себе буйно.

21 людина затримано, один правоохоронець отримав травму, розбиті вікна в декількох поліцейських машинах.

Паби в п'ятницю закрилися на дві години пізніше звичайного; те ж саме відбудеться і в суботу.

Як повідомлялось раніше, принц Вільям та Кетрін Міддлтон, які стали в п'ятницю чоловіком і дружиною, скріпили свій шлюбний союз поцілунком на балконі Букінгемського палацу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus