USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині сало їдять усе швидше і швидше. ВІДЕО

7 Грудня 2009 13:11
Ковельчанина Михайла Киденька пообіцяли включити до Книги рекордів України та Книги рекордів Гіннеса, бо він з’їв один кілограм сала за 16 хвилин 42 секунди.
Швидше за нього не їв ще ніхто, а попередній рекорд, встановлений Володимиром Стриганіним у 2007 році, становив 24 хвилини.
Відеорепортер «ВН» учора на четвертому чемпіонаті сала «З любов’ю до …сала» бачив, як восьмеро чоловіків наввипередки їли сало. Аби воно йшло легше, учасникам давали кетчуп, цибулю і часник, а щоб усе це не сильно пекло – їм дозволили запивати усе водою.  
Проте це не допомогло усім учасникам переступити бар’єр в один кілограм. Як зазначив один з саломанів, сало дуже смакує, однак, як би того не хотілось, багато його не з’їси.
Серед претендентів були лише чоловіки. Як не переконував слабку стать ведучий чемпіонату у некалорійності, а, навіть, навпаки – антицелюлітних якостях  продукту – дівчата брати участь в конкурсі відмовлялися.
Представник Книги рекордів України і Книги рекордів Гіннеса Ігор Підчибій, який був присутній на чемпіонаті, зафіксував новий рекорд та пообіцяв, що про нього дізнається увесь світ.
Про загальні витрати продуктів розказала адміністратор чемпіонату Надія Гейко. На приготування величезного українського салбургера, що теж увійшов до книги рекордів, пішло майже 6 тисяч бутербродів.
Довідково:
Організатор IV Чемпіонату любителів сала «З любов’ю до …сала» - арт-шоу «Ідея». Спонсори - «Група компаній «Континіум»,  народний клуб «Майдан», ТМ «Руна», туристична компанія «Сім зірок», компанія «Йодіс Лазурна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Юка Показати IP 7 Грудня 2009 14:15
почитала і аж слинки потекли, хоча й відношусь до слабкої статі, однак зайві калорії мене не злякають! :)
Данило Показати IP 7 Грудня 2009 16:18
Обосраться и не жить.Одним словом -бычье.
Roma Показати IP 7 Грудня 2009 16:28
Сало-сила, тим більше корисний продукт для здоров я.
VSC Показати IP 7 Грудня 2009 16:38
Поражают такие рекорды, то кило сала за 16 минут, то бочку пива за два часа :). А про пользу для здоровья от этих рекордов, кто-то подумал?
seal Показати IP 7 Грудня 2009 17:43
to VSK/ По моєму, користь для здоров'я від цих рекордів отримують лише організатори та глядачі. Перші матеріальну, другі - моральну. А самі виконавці - як не запор, так пронос.
дописувач Показати IP 7 Грудня 2009 18:23
Іваницький, ти минулому переможцю його приз віддав чи так він його і не дочекався? І цього теж надуриш?
OrestN Показати IP 7 Грудня 2009 21:41
ГАНЬБА! - свинина і сало має личинки надшкідливих паразитів. http://antiparazit.ru/ Воздержание от употребления в пищу свинины - это проявление заботы о собственном здоровье. Так как, будучи из всех домашних наиболее алчной и нечистоплотной, пожирающей все, включая человеческие экскременты, свинья является рассадником вредных микробов и паразитов, а мясо, употребленное в пищу, может служить источником многих опасных заболеваний. Мы можем предположить, что одним из основных мотивов запрета - употреблять в пищу свинину, был трихинеллез - заболевание, которое вызывается круглым гельминтом - трихиной (TRICHINELLA SPIRATIS), TAENIA SOLIUM (свиной солитер) , АСКАРИДЫ, SCHITOSOMA JAPONICUM...
seal Показати IP 7 Грудня 2009 22:11
to OrestN. Замість слова "Ганьба" на початку Вашого комента проситься Allahu Akbar (Нікого не хотів образити). Тоді все стає на свої місця. А так - не розумію!
OrestN Показати IP 7 Грудня 2009 22:58
їсти цю каку, чи не їсти справа кожного в силу свого аутизму, але офіційна медицина застерігає від споживання свинини і сала зокрема, але це для тих хто ще розуміє. ;-)
seal Показати IP 7 Грудня 2009 23:37
to OrestN. Личинок надшкідливих паразитів є, між іншим, дуже багато і в інших продуктах. Так через ту ж телятину чи курятину, рибу, молоко, ба, і навіть просту воду, можна підхватити не менше гидоти, ніж споживаючи свинину. І застережень офіційної медицини на цю тему можна знайти безліч. Так, що давайте не будемо взагалі нічого їсти і пити. Може пронесе?
VSC Показати IP 8 Грудня 2009 09:44
Сало и свинина вредны? Официальная медицина может подвести теоретическое обоснование под любой бредовый постулат. Лень искать ссылки (сам и так знаю), сколько ссылок о вредности сала, столько же и о его пользе.
Anonymouse Показати IP 8 Грудня 2009 16:46
Чого не зробиш заради комментів. А тут, блиснути розумом про здорове харчування, підвівши під сумнів те шо на Україні їдять вже сотні років, сам Бог велів. А якшо ще подивитися "Правила життя" то взагалі в нас немає що їсти -- все або хімія або кішить паразитами. І взагалі життя шкідливе від нього помирають.
OrestN Показати IP 8 Грудня 2009 21:43
не треба брехати- Сам Бог ніколи не велів їсти сало: їсти сало - є огидним в очах Божих (читайте Біблію!) Людський організм краще зправляється з нітратами, ніж з паразитами і червами
seal Показати IP 8 Грудня 2009 22:49
to Orest./ Між іншим Anonymouse 8 грудня, 16:46, коли писав про те, що сам Бог велів, мав на увазі зовсім інше. Навчіться уважніше читати.
seal Показати IP 8 Грудня 2009 22:56
to OrestN. І якщо вже говорити при релігію, щось я не чув щоби християнські священники забороняли їсти свинину і сало в тому числі. А на Пасху (Світле Воскресіння Христове) хіба не прийнято освячувати шматочок сальця? Якби це було огидним в Божих очах, не думаю, що хтось би так робив! Щось у Вас не складується. Не потрібно стверджувати про те, чого немає.
seal Показати IP 9 Грудня 2009 11:48
Для всіх про користь сала: http://sd.org.ua/news.php?id=13056 , http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-5797/ , http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE
Anonymouse Показати IP 10 Грудня 2009 08:11
2 OrestN: Вам Бог велів не сало їсти а дещо інше - флемити заради флейму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus