USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Наотдихали вмєстє», щоб стати переможцями Ліги КВН «Волинь». ФОТО

24 Березня 2013 18:02
Перший півфінал п’ятого сезону Ліги КВН «Волинь» відбувся у Палаці учнівської молоді Луцька 23 березня.
Хоча дві команди через несприятливі погодні умови не змогли дістатися до міста, організатори перший півфінал не скасували.

Команда «Перша сільська збірна», яка на третій чвертьфінальній грі Ліги КВН «Волинь» здобула перемогу, не потрапила на гру. Як розповіли організатори, гравець цієї команди простояв у заторі біля Житомира 20 годин. Через негоду «почастувати» лучан гумором не вдалося й тернополянам з «Вікенду».

Таким чином ці команди зустрінуться у КВН-івському бою у другому півфіналі, що відбудеться 20 квітня.
За звання переможця та місце у другому півфіналі
змагалися 4 команди: чернівчани «Без понтов», «ФіФа» з Ужгорода, столична «Малишка Емілі» та «Отдихаєм вмєстє» із Хмельницького, які зіграли у чотирьох традиційних конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Відеоконкурс» та «СТЕМ».

На допомогу півфіналістам до Луцька завітала команда з Дніпропетровська «500 дней лєта», які минулого року стали лауреатами фестивалю «VolFest 2012».












Гумористів оцінювало журі, до складу якого увійшли п’ять членів журі: лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук, заступник головного редактора газети «Відомості.UA» Михайло Гарщаль, радіоведуча «СіД FM» Вікторія Жуковська, її колега з радіо «Луцьк» Сергій Ткачук та депутат Волинської обласної ради Олег Батюк.



Незмінними спостерігачами гри КВНщиків були редактор Ліги Руслан Місюк та голова «Волинської асоціації КВН» Валерій Пельц.

Таким чином, з цілковитим відривом майже у 2 бали перемогу у першому півфіналі п’ятого сезону Ліги КВН «Волинь» здобули хмельничани з «Отдихаєм вмєстє».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олександр Показати IP 24 Березня 2013 18:57
"Без понтов", "Отдихаєм вмєстє"... Як же це убого. Моветон.
Пересічний до Олександр Показати IP 25 Березня 2013 09:52
""Отдихаєм вмєстє"... Як же це убого. Моветон."? Дозвольте з Вами не погодитись, шановний. Хлопці минулого року стали чемпіонами Слобожанської ліги КВН (а ця ліга за значимістю 2-га в Україні після ВУЛ), цього року стали учасниками ВУЛ і пройшли до 1/4 фіналу, у неділю виграли у "аміковській" лізі "Європа" у Рівному 1/8. То це по-вашому убого? А що ж тоді не убого? Відзначу, що команда дуже виросла творчо а останні 2 роки. Так що оперуйте фактами перш ніж так висловлюватись.
Денисенко Андрій Показати IP 24 Березня 2013 19:13
Жаль, що той чувак з "сільської збірної" не приїхав, бо 99,9%, що виграв би саме він.
Олександр Показати IP 28 Березня 2013 20:39
Пересічний, я про назву... Убого...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus