USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Наступним фільмом про Нарнію стане "Племінник чародія"

23 Березня 2011 15:18
"Племінник чародія" стане наступною книгою Клайва Льюїса з серії "Хроніки Нарнії", яку екранізують. Про це в інтерв'ю Christian Post розповів Майкл Флаерті, президент компанії Walden Media, яка і займається виробництвом картини.

Про це інформують Українські новини .

Зараз з правовласниками і студією Fox ведуться відповідні переговори. Флаерті зазначив, що роботу над сценарієм поки не розпочато. Раніше повідомлялося, що четвертим фільмом може стати екранізація "Срібного крісла".

За хронологією саги про Нарнію "Племінник чародія" є найпершою книгою. Вона оповідає про те, як Нарнію було створено, звідки з'явилася Біла чаклунка, лев Аслан і ліхтарний стовп. Твір було написано в 1955 році, він став п'ятим з шести книг Льюїса про Нарнію.

Нагадаємо, останньою екранізацією Льюїса стала стрічка "Хроніки Нарнії: Підкорювач Зорі". Картина, що розповідає про подорож Едмунда і Люсі Певенсі, а також їх кузена Юстаса на кораблі "Підкорювач Зорі", зібрала в світовому прокаті понад 405 мільйонів доларів при бюджеті в 155 мільйонів.

Як повідомлялося раніше, 18 березня в інтернеті з'явився перший трейлер до "Льодовикового періоду-4". Вихід мультфільму очікується 13 липня 2012.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus