USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Найбільше замовних матеріалів транслює ICTV

24 Грудня 2009 13:59
 
Найбільша кількість матеріалів із порушеннями стандартів, що можуть свідчити про замовний характер, у новинах українських телеканалів, протягом 7-12 грудня були присвячені діяльності прем\'єр-міністра та кандидата у президенти України Юлії Тимошенко.
Про це свідчать результати моніторингу за 7-12 грудня, який проводить громадська організація «Телекритика» у рамках проекту громадської організації Internews Network «У-Медіа» «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян», - пише Телекритика.
Із 118 повідомлень із ознаками таких порушень 36 присвячені саме Юлії Тимошенко, 23 – Віктору Януковичу, 20 – Володимиру Литвину. На користь Віктора Ющенка та Сергія Тігіпка продемонстровано по 12 підозрілих матеріалів, Арсенія Яценюка - 9, Василя Противсіха - 2. Лише 4 повідомлення з ознаками замовності не стосувались політики (три - про цілющі властивості протиракового препарату «Україн», одне - про ситуацію з національною футбольною збірною).  
Серед каналів за кількістю продемонстрованих повідомлень із ознаками замовності, як і минулого тижня, лідером є ICTV – 33 матеріали; на другому місці - «Інтер» із 26 матеріалами. У новинах Першого національного виявлено 15 таких матеріалів, Нового каналу - 14, «1+1» - 11, ТРК «Україна» - 9, СТБ - 7. У новинах 5 каналу, де останнім часом підозрілих повідомлень не траплялось, виявлено 3 таких матеріали.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 24 Грудня 2009 15:53
А, що ж тут дивного. Хто платить - той і музику замовляє. Канали ж, як правило, комерційні і заробляють на цьому чималі суми.
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 22:10
навіть чесний, незаангажований "5 канал" туди ж вляпався. на виборах всі хочуть заробити хоч якусь копійку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus