USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найдивовижніші рекорди 2012-го. ФОТО

7 Грудня 2012 15:01
15 незвичайних, а подекуди дивних світових рекордів, встановили цьогоріч.

Про це пише bigpicture.ru.

1. Лаша Патарая тягне вантажівку вагою 8,28 тонни лівим вухом. Так він намагається потрапити в книгу рекордів Гіннеса. Місто Руставі, Грузія.

2. 8 березня цього року в містечку Гранд-Рапідс, штат Мічиган, вийшли на вулиці 607 людей з курячими дзьобами на обличчі, і були в такому вигляді 11 хвилин і 39 секунд, проти 10 хвилин, заявлених у книзі рекордів Гіннеса. Прекрасний приклад, як встановити світовий рекорд, не вкладаючи фізичних, інтелектуальних та матеріальних ресурсів.

3. Японський модельєр Кацухиро Ватанабе світовий рекордсмен з найвищого ірокезу з натурального волосся. Висота зачіски Ватанабе ‒ 113,284 сантиметра.

4. Канадська спортсменка Джолін Ван Вугт готуватися встановити світовий рекорд швидкості на землі для моторизованих туалетів, Сідней, 2 травня. Ван Вугт здійснила подорож на унітазі зі швидкістю 75 км/год.

5. Хлопчикові видаляють зуб у ході рекордного стоматологічного обстеження в нетрях Маніли. Тут був встановлений рекорд з найбільшої кількості оглянутих пацієнтів за 24 години.

6. Лакшана Тірінара «заправляється» енергетичним напоєм в ході спроби побити світовий рекорд з найдовшого поцілунку. Паттайя, південно-східний Таїланд, 14 лютого.

7. У цьому році жителі Мехіко об’єднали традиційний парад зомбі зі спробою потрапити в книгу рекордів Гіннеса, як найбільше зібрання зомбі в одному місці.

8. Китайська компанія з виробництва іграшок Mattel побудувала іграшкову залізницю, яка в шість разів перевершує по довжині висоту шанхайської телевежі, однієї з найвищих будівель в світі. Довжина рекордної дороги склала 2,888 кілометра.

9. Художник Фан Янг, який експериментує з мильними бульбашками, встановив світовий рекорд, помістивши 181 людини всередині гігантської мильної бульбашки. 19 вересня, Ванкувер.

10. Танішман Гурагаі з Непалу встановив світовий рекорд з утримування баскетбольного м’яча на зубній щітці. Його час ‒ 22,41 секунд.

11. У Бангкоку встановили світовий рекорд з наймасовішого одночасного тайського масажу, 641 майстер масажу обслужив 641 людину.

12. Кенічі Іто, відомий як найшвидший бігун на чотирьох кінцівках, встановлює в Токіо світовий рекорд на стометрівці, а саме 17,47 секунд.

13. У Лондоні, 8 листопада, в одну машину класу міні вмістилося 28 жінок. Безумовний світовий рекорд у цій категорії.

14. Габріель Гуало з племені кечуа в Еквадорі встановив світовий рекорд, посадивши на своє тіло 250 тарантулів, які знаходилися на ньому 60 секунд.

15. Єгипетський бодібілдер Мустафа Ісмаїл, відомий як людина з найбільшими біцепсами і трицепсами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ха Показати IP 7 Грудня 2012 15:37
а де "прославлені" українці ?? ги - ги:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus