USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Неспокійні серця» тепер співають хором. ФОТО

16 Жовтня 2013 19:00
Клуб «Неспокійні серця» святкує 27-у річницю створення. Відтепер учасники клубу співають у власному хорі. Одним зі спонсорів створення хору виступив благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».
Самодіяльна організація ветеранів Великої Вітчизняної війни, праці і Збройних Сил «Неспокійні серця» з’явилася у 1986 році. Як розповіла керівник клубу Олександра Бондарук, зараз на щотижневі зібрання приходять близько 70 людей, віком від 50 до 88 років.
«Ми тут співаємо, танцюємо, спілкуємося, вітаємо ювілярів проводимо тематичні вечори. Люди дуже активні, радує те, що люди ідуть сюди відпочивати. Членський щомісячний внесок у нас 3 гривні. Дякуючи нашим спонсорам, у тому числі й «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк», ми платимо нашим баяністам, змогли створити хор. За кошти меценатів придбали магнітофон, мікрофон», - розповідає жінка.



Привітав членів клубу зі святом і депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.
«Хочу побажати довголіття, міцного здоров’я, благополуччя, здоров’я вам, вашим дітям та онукам. Процвітання вашого клубу, щоб він поповнювався новими членами, такими гарними, які сьогодні зібралися. Побільше вам радості в житті», - побажав Ігор Поліщук.



Усі учасники хору дуже задоволені такою ініціативою.
«Я регулярно ходжу на хор, у нас дуже гарний керівник, старається», - розповіла Людмила Змунчило.
Керівник хору Надія Квашук також не нахвалиться своїми підопічними.
«Люди тут дуже обдаровані, інтелігентні, і це мені імпонує. Мені подобається з ними спілкуватися», - розповідає Надія Квашук.
«Я вже в клубі 20 років. Тут набираєшся молодого духу, не думаєш про ту далеку старість. Старість – це третя стадія життя, коли людина починає розцвітати, починає розуміти, як вона прожила життя», - розповідає учасниця клубу Ольга Герасимчук












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus