USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ніфонт розказав Клімчуку про послушаніє. ФОТО

10 Січня 2011 11:51
Перша оперативна нарада року у стінах волинського «білого дому» розпочалась з колядок – привітати чиновників прийшли священнослужителі.

Благословили волинських посадовців на добрі діла в понеділок, 10 січня, священики Української православної церкви та студенти Волинської духовної семінарії УПЦ МП на чолі з керуючим Волинською єпархією митрополитом Луцьким і Волинським Ніфонтом.

Очільник УПЦ МП в області звернувся до чиновників облдержадміністрації з вітальним словом, побажавши міцного здоров’я, бадьорого настрою, щастя та довголіття. Голові облдержадміністрації Борису Клімчуку та голові Волинської облради Володимиру Войтовичу митрополит вручив церковні сувеніри з Вифлиєму, а усім іншим чиновникам, присутнім на нараді, священики роздали іконки.

Крім цього, Ніфонт говорив про «послушаніє». На його думку, усі без винятку повинні дотримуватися державних законів, щоб країна з року в рік розвивалась. Нині ж, висловився він, Україна стала на «вищий щабель».

«Дай Боже, щоб пишались нашими керівниками. Щоб у вас не було, як у Верховній Раді – барикад, і стільців на головах», – побажав Ніфонт високопосадовцям.

Натомість Клімчук і Войтович подякували за благословення та різдвяні співанки. Губернатор тут же вручив Ніфонту «невеличкий конвертик на користь церкви».

«Цей рік – рік посиленого будівництва Храму Всіх Святих землі Волинської. То головна будова області. Так сказали ми з Володимиром Івановичем (Володимир Войтович – «ВН»), і так буде», – заявив Клімчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Непослушний Показати IP 10 Січня 2011 12:43
Це я розумію у нас така НОВА державна ідеологія продиктована Києвом... Співпрацювати і молитися до Бога лише у церквах масковського партіархата!!!! До речі, пане голова ОДА не забудьте таваріщу Ніфонту дать гривника...
Данило Показати IP 10 Січня 2011 13:09
Нерадивое духовенство усыпляет народ...Україна стала на «вищий щабель»-готовся еще к более худшему.Нищенство,полное бесправие,уничтожение и вымирание массовое,безысходность и самоубийства,наркобаронство,содомия,коррупция всех "гілок" власти, пожырание кучкой правящих жидов наших детей(биомасса абортируемых зародышей для омолаживающего питания или макияж кровью младенцев-«эликсиры молодости»)захват земель,лесов,рек,озер в мохнатые лапы...Это все предыдущие щабели.Теперь еще выше.Молчанием предается Бог,пресмыкание перед властью(властью не от Бога,а попущенную Господом)-человекоугодный грех.
KGB Показати IP 10 Січня 2011 13:22
Прийшли поколядувати, ось і запросили в зал, де всі зібралися! Прийшли б з інших конфесій - теж би не обділили! Чого причепилися? Бог - один!
анонімус Показати IP 10 Січня 2011 14:08
розказав би краще собі про голоданіє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus