USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Німець перетворив луцький гіпермаркет на театр. ФОТО

28 Вересня 2013 09:51
Перформенс «Люди говорять», присвячений свободі та рабству, відбувся у будівельному гіпермаркеті «Нова лінія».

Міжнародний театральний фестиваль «Мандрівний вішак», що відбувається за підтримки благодійного «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк», розпочався з виступу Річарда Петтіфера 27 вересня.

Німецький актор звернувся до глядачів із вступним словом українською: «Моя українська погана, отже, я змушений говорити англійською сьогодні».

Він говорив про діалектику панування та кріпацтва Гегеля та питання про те, чи існує сучасне рабство сьогодні. Актор нагадав про ситуацію в Сирії та те, що відбувається в Єгипті, де скинувши диктатора, обрали нового правителя демократичним шляхом, однак скинули і його. Актор вважає, що там відбувається заперечення заперечення.

«Важливо не лише діяти, а й думати, що буде після цього», - звернувся до публіки Річард Петтіфер.









Після короткої промови актор продемонстрував химерну пантоміму, сидячи на підлозі.







Після цього він запитував кожного глядача, чи той розмовляє англійською. Тим, хто відповідав ствердно, актор тиснув руку.





У другій частині виступу під звуки класичної музики на глядачів чекала пантоміма, що нагадувала скандально відому акцію «Pussy Riot».








Виступ німецького актора, хоч і не всім був зрозумілий, здобув щирі оплески публіки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
клоун Показати IP 28 Вересня 2013 17:45
чужого навчайтесь та свого не цурайтесь
Лучанин Показати IP 29 Вересня 2013 15:31
"хоч і не всім був зрозумілий, здобув щирі оплески публіки" - і отак все наше життя. Ні, це не до актора, за українців боляче. P.s.: і зараз всі хто не зрозумів почнуть відписувати мені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus