USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Німці склали рейтинг найдивніших готелів світу. ФОТО

8 Серпня 2012 18:17
Добірку готелів класу люкс, які знаходяться далеко від цивілізації, представили у книзі «Once in a Lifetime».
Про це інформує «Financial Times Deutschland».

Німецьке видання опублікувало ТОП-7 найбільш незвичайних у світі готелів класу люкс.
Готель «Little Kulala» у Намібії
Готель «Little Kulala» знаходиться у пустелі Наміб в південно-західній Африці. Заклад складається з 8 невеликих хатинок зі спальнями незвичайного дизайну. Відвідувачі мають можливість насолодитися нічним відпочинком під відкритим небом, адже у кімнат немає даху. Лежачи на ліжку, неозброєним оком можна побачити сузір’я Південного Хреста та й увесь Чумацький Шлях.

Готель «Juvet Landscape Hotel» у Норвегії
На березі річки у Вальдалі, що у західній Норвегії, знаходяться гостьові будинки «Juvet Landscape Hotel». Готель має прозорі скляні стіни, що дозволяє відчути справжнє єднання з природою, «пустивши» її у кімнату. Клієнти готелю можуть не боятися того, що хтось порушить їхній спокій. Усі гостьові будинки розташовані на відстані один від одного.


Готель «Alila Hotels and Resorts» на Балі
Власник готелю над водою «Alila Hotels and Resorts» на Балі Марк Едлесон переконаний, що після відвідин готелю гості повинні повезти з собою додому не лише сувеніри, але й захопливі спогади.

Екокемпінг «Whitepod» у Швейцарії
Екокемпінг у стилі хай-тек знаходиться в самому серці швейцарських Альп. Табір складається з 15-ти наметів типу іглу, які розташовані на деревʼяних платформах. Еко-туристи зможуть відпочити у таборі, не відмовляючи собі у розкоші.


Готель «Museumotel» у Франції
Еліпсоподібний готель знаходиться посеред гірського масиву Воґези на північному сході Франції. А побудували його ще в 1967 році за проектом швейцарського архітектора Паскаля Хойзермана. Однак, пізніше шанувальники поп-арту вирішили відремонтувати старі будівлі і у 1995 році готель з назвою «Museumotel» перевідкрили.

Готель «Tubohotel» у Мексиці
Готель «Tubohotel» складається з переобладнаних у житла великих труб, розташованих одна поряд з іншою. Щоб переночувати у готелі, відвідувачу доведеться заплатити менше 25 євро, адже заклад обладнаний загальними душовими кабінами.

Готель на кораблі «Aria» в Перу
Готель розташований на кораблі «Aria», який курсує Амазонкою. На кораблі класу люкс, який до того ж є ще й екологічно чистим транспортним засобом, для клієнтів облаштували дванадцять кабін. З величезних вікон на човні можна спостерігати за алігаторами та дельфінами. А так звані «аква-рейнджери» зможуть навчити відвідувачів виживати у диких умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тиць-здиць Показати IP 8 Серпня 2012 21:13
"Залєскі" не потрапив?
Fantom до тиць-здиць Показати IP 9 Серпня 2012 08:15
твій нік відповідає твоїм постам...
XLX Показати IP 9 Серпня 2012 08:03
Ну якби його побудували на даху Міськради, то може і потрапив-би до цього списку! :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus