USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Океану Ельзи» у Луцьку готують сюрприз. ФОТО. ВІДЕО

20 Травня 2013 07:15
Сюрприз для гурту «Океан Ельзи» готують їхні луцькі прихильники. Його вони продемонструють під час концерту гурту у Луцьку 29 травня.

Наразі вони намагаються зібрати власників квитків у 1-ій фанзоні (їх має бути приблизно тисяча) та долучити до флешмобу, під час якого вони одночасно будуть виконувати танцювальні рухи під пісню «Обійми».

Про це розповіла під час імпровізованої репетиції флешмобу на головній площі Парку культури і відпочинку імені Лесі Українки активістка фан-руху та професійна танцівниця гурту «Cannabis dance» Ольга Лактіонова 19 травня.

За її словами, організатори концерту шукали у Луцьку активну групу молодих людей, які б змогли організувати дійство під час виступу «Океанів» у Луцьку і вона з друзями вирішили їм допомогти.

Дівчина розповіла, що вони планують залучити до флешмобу якомога більше людей, які мають квитки у першій фанзоні. Сьогодні, за словами Лактіонової, у них друга репетиція, відео з якої вони планують завантажити до групи у соцмережі «Вконтакті», аби всі охочі могли вивчити рухи та підтримати їх під час концерту.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ольга Лактіонова Показати IP 20 Травня 2013 08:40
Якщо хтось іде в першу фан-зону, читайте все http://vk.com/lutsk_oe_2013 читайте інструкцію, задавайте питання Сannabis dance. Всі рухи розраховані на те, щоб люди, які вперше побачать інструкцію на концерті (ми будемо роздавати її всім у першій фан зоні) відразу змогли зорієнтуватись! Одним словом переходьте по лінку, там все написано!
ххх Показати IP 20 Травня 2013 09:21
Якщо це сюрприз, то навіщо ви його публікуєте??? А і ще, напевно зручно танцювати з сумкою на плечі (дівчина в джинсових шортах)))))
THQ Показати IP 20 Травня 2013 10:02
Харе крішна, харе харе, харе рама, рама рама. Слаааався великий Слааавік Вокарчуууук.
??? Показати IP 20 Травня 2013 10:06
Публікували не ми його.. .нас запитали чим ми займаємось ми й відповіли.. І до чого воно...яка Вам різниця із сумкою хтось танцює чи ні...
Знайка Показати IP 20 Травня 2013 10:17
Такі флешмоби відбуваються в усіх містах, де виступає гурт. Тому сюрпризом була саме дійство і його масовість, а не факт. МолОдь - молодці!
оляля до Знайка Показати IP 20 Травня 2013 11:12
Флешмоби будуть тільки у трьох містах!інші ще думають)
...сміюсь))) Показати IP 20 Травня 2013 10:57
На концерті,напевно, люди теж будуть з сумками! Люди на чому ви акцентуєте увагу???
Саша Показати IP 20 Травня 2013 11:12
це тільки відео-інструкція...чого ж ви такі всі розумні не організуєте щось краще...ото тільки можете сидіти і коментувати, дякуємо всім хто приходить на репетиції, і за позитивні коменти теж...кому ж не подобається прожовжуйте далі сидіти за компами і критикувати всіх...в вас це непогано виходить....
))))))))))) до Саша Показати IP 24 Травня 2013 16:28
хлопчик такий страсний танцює з права)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus