USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пенна засудили до громадських роботах через бійку. ФОТО

30 Березня 2011 13:44
Завершилося справа по бійці голівудського актора Шона Пенна з папараці, яка відбулась у 2009 році. Шон тоді напав на фотографа Джордана Доуза, побився з ним і розбив камеру.

ПРо це інформує ТСН .

Папараці звернувся до суду, звинувачуючи актора в побоях і вандалізмі, а в якості доказів надав відео. У травні минулого року Пенн вирішив не оскаржувати заяву і відповісти перед законом, як належить. І ось закон сказав своє слово.

Містер Пенн повинен провести 300 годин на громадських роботах, відвідати класи з управління гнівом. Також йому дали 36 місяців випробувального терміну.

Нагадаємо, у 2009 році Доуз і ще четверо фотографів та операторів чекали зірку на виході з супермаркету. Спочатку папараці знімав Пенна з машини, але потім, прагнучи зробити більш якісні фотографії, він вийшов з машини. Пенн, помітивши оператора, наблизився до нього і став "штовхати його ногами". Потім Пенн відтягнув його на іншу сторони вулиці, де і зламав камеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus