USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пернаті прилетіли зимувати в луцький зоопарк. ФОТО

20 Вересня 2013 09:27
Півсотні диких качок «надумали» зимувати в луцькому зоопарку.

«Тепленьке місце. Уже й зима не за горами. Перелітні птахи збираються у зграї і відлітають на південь. У нашому зоопарку теж зібралися дикі качки. Але… щоби залишитися тут», - йдеться у повідомленні, опублікованому на сторінці зоопарку у мережі Facebook.

Місяць тому, зауважують, на водоймі зібралося до 30 птахів.

«Тепер птахів – більше 50-ти. Дикі качки добре переносять тутешні зими. Головне, щоби вони відчували безпеку, мали їжу та водойму поряд. Усе перераховане у нас є)))», - резюмують в зоопарку.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 20 Вересня 2013 10:29
То їх із СІТІ_ПАРКУ студенти зігнали, коли студентів зігнали із пар, робили вигляд, що порадок там наводять. А зараз вони (птахи і студенти) назад у рідну стихію повернулися, плавають. Одні на воді біля будиночків на Сіті-парку, де до речі, їх так хлібом підкормлюють, що вони нікуди вже звідси не полетять. А інші на парах у рідному виші, теж знаннями плавають. До речі, Болонський процес допускає студентів до грабель, чи це ще комунізм трй?
Семен Показати IP 20 Вересня 2013 10:33
Миграция уток проходит быстрее, нежели миграция корреспондента с камерой от парка к редакции. Для уток нет преград, корреспондент кавярню не пропустит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus