USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перше Позитивне Шоу «СМІХ.UA» відбудеться на Волині. ФОТО

21 Липня 2013 18:20
Ковель, обіцяють організатори, сколихнеться від хвилі гумору вже скоро - 26 липня.

Перша серія розпочнеться о 20:00 на літньому майданчику кафе-бару «Наше місто». Бронювати місця варто заздалегідь, адже «живий» сеанс гумору буде захоплюючим і позитивним.

Візитною карткою стануть майстри комедії, улюбленці величезної маси глядачів в різних містах України, учасники і переможці телевізійних проектів «Розсміши коміка», «Бійцівський клуб», переможці численних Всеукраїнських ліг КВН.

Отож коротко про кожного:

Тарас Стадницький (Перша Сільська Збірна) – людина-команда, корінний житель села Боброїди, Жовківського району, Львівської області (жарт, хоча він сам так про себе пише), представник славного міста Львова, прихильник сільських балачок, редактор газети «Сільські вісті», завидний жених на програмі «Фермер шукає дружину» (знову жарти), хоча побачивши його і почувши єдиний в Україні стиль гумору у виконанні Тараса, стане відразу зрозуміло, чому саме село, і чому саме «Перша Сільська Збірна».

Капітан команди КВН «Набла» міста Львів в минулому, учасник телевізійної ліги КВН АМіК, теперешній капітан, актор і автор в одному обличчі команди «Перша Сільська Збірна», яка наразі виграє всі можливі кубки і ліги (успіхів і в подальшому), актор у складі «масляковської» команди КВН «V.I.P.» м. Тернопіль. Знайомство з Тарасом і його «збірною» назавжди залишається в пам’яті кожного. Луцьк, Львів, Тернопіль, Чернівці та інші міста плескають йому, стоячи.

Коля (Кутуньйо) Коваль – повелитель гітари, маестро струн, генератор хітів, заслужений гітарист-сміхун. Саме такий імідж створив собі цей досвічений гуморист. Свято під чарочку, закусочку і його гітару стає незабутнім, принаймні так відгукуються про Миколу його прихильники. Спів і сміх - нероздільні елементи в житті цього артиста. Пісеньки на будь-який смак, веселі пародії, цікаві рифми і манера співу заставляють долоні самі аплодувати, а губи підспівувати в унісон. В минулому капітан команди КВН «Аварія» з Рівного (аварія для музиканта, коли тріскає струна). На даний час Коля Кутуньйо (мабуть, фанат легендарного Тото), є резидентом україномовного гумор-шоу Сергія Притули «Вар’яти-шоу», учасником телепроектів «Розсміши коміка» і «Бійцівський клуб».


Іван Зань – кращий КВН-щик планети Земля, принаймні, сам так вважає. Володар титулу «Містер Неадекват», друг Жанни Агузарової – це все образ, дивлячись на який, важко стримати невгамовний сміх. «Він і мертвого дістане», мабуть, цей вираз саме про Івана. Блискавична гра обличчям, жести, міміка і манера виступу приковує до себе увагу кожного. Зань, це і прізвище, і «кличка», король мініатюр, пародій, носить почесне звання «коміка-клоуна» - весельчак від народження, що тут і говорити. «Фававу» - так називалася команда КВН, капітаном якої був Іван, представляла команда Рівне і здобула багато титулів та перемог. Учасник телевізійного проекту «Розсміши коміка», різноманітних проектів, шоу по всій Україні, яскравий ведучий і актор на даний момент.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фан Показати IP 23 Липня 2013 11:45
Тарас вже й Ковель їде покоряти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus