USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

І день «Бандерштату»: футбольні хулігани та «Мотор’Ролла»

2 Серпня 2014 09:32
Надвечір найгарячіше було поблизу головної музичної сцени фестивалю українського опору, де бандерштатівців розважали білоруські та українські гурти.

На головній музичній сцені у перший день фестивалю «Бандерштат 2014: перезавантаження» 1 серпня публіку тішили гості з Білорусі «Zatochka», київський гурт «Веремій» та хмельницький «Мотор’Ролла».

Як нагадали ведучі фестивалю, вже традиційно на «Бандерштат» приїздять білоруські виконавці. Цей рік не став винятком – для молоді зіграли гості з міста Могильов «Zatochka».

«Нині ми переоцінили, кого варто вважати братами, але цю країну та цих людей ми братами називаємо», - зауважила ведуча фестивалю Вікторія Жуковська.

Гурт, який раніше грав ска-панк, вирішив виконувати хардкор із закликом до здорового способу життя. Їхні пісні називають скандальними, гурт дає концерти у Росії, Польщі, де зокрема грав під час відкриття Євро-2012. Харизматичні білоруські виконавці без проблем порозумілися з українською публікою, спілкуючись своєю рідною мовою. Так, лунали вигуки «жыве Беларусь» та «слава Україні».

«Zatochka» виконали декілька пісень про футбольних хуліганів, поцікавившись, чи є такі серед публіки. Як зауважили виконавці, їм відомо, що під час революційних подій в Україні фани різноманітних українських клубів об’єдналися у боротьбі проти режиму. Також білоруси побажали якнайшвидше повертатися додому з перемогою хлопцям, які нині перебувають у зоні АТО.



Загадковий київський гурт, який виконує фолк-метал та хеві-фолк, вже не вперше виходив на сцену «Бандерштату». Втім, цього разу музиканти вперше нікуди не поспішали, тож, змогли відіграти повноцінну програму з композицій із нещодавно виданого альбому «Вільна земля» та вже відомих пісень.



Під патріотичну мелодію на сцену вийшли хедлайнери першого дня фестивалю «Мотор’Ролла». Музиканти презентували декілька пісень із нового, ще не записаного альбому. На одну з пісень учасники гурту вже встигли зняти відео кліп у Нью-Йорку за допомогою фотоапарату. З їхніх слів, вдалі відеороботи зовсім не вимагають значного бюджету.

Публіка не відпускала «Мотор’Роллу» без композицій на біс, а після завершального виступу на головній музичній сцені стартувала нічна акустична сцена.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Луцький Показати IP 2 Серпня 2014 09:32
коментар було видалено
Патріот до Луцький Показати IP 2 Серпня 2014 09:50
Ваша правда!
Луцький до Патріот Показати IP 2 Серпня 2014 10:22
коментар було видалено
Луцький до Патріот Показати IP 2 Серпня 2014 10:28
коментар було видалено
Патріот до Луцький Показати IP 2 Серпня 2014 10:31
Ваша правда!
Луцький до Патріот Показати IP 2 Серпня 2014 15:01
коментар було видалено
Петро Показати IP 2 Серпня 2014 09:36
Да уж. Цвіт нації прямо зібрався на цьому ФашистШтат. Ви тільки подивіться на ці інтелектуальні обличчя.
Луцький до Петро Показати IP 2 Серпня 2014 10:00
коментар було видалено
да уж до Петро Показати IP 2 Серпня 2014 10:52
шабаш на крови
123 Показати IP 2 Серпня 2014 09:39
Гузло - ху.ло!!!
Анонім Показати IP 2 Серпня 2014 09:46
І "відомому" козакові можна голим ходити?. Може, ще раз холодню водвю обільють, гарячу відключили.
Лол Показати IP 2 Серпня 2014 09:49
Да с лицами у них всё в порядке, ничем не отличаются от других людей. Вот только совести никакой, ни грамма нету. Ну пусть веселятся. Они живут в другом Луцке, где какают радугой, а пукают бабочками. Видимо они живут в том Луцке, где не хоронят практически каждый день, своих сыновей матери. Это мы с вами просто тупые, каждый день с переживанием смотрим новости, скорбим по погибшим, переживаем за будущее своей страны. А им весело, танцульки, бухло, музыка...
Олесь Показати IP 2 Серпня 2014 09:50
В часи янука Бандерштат був актуальним. Це був дійсно молодіжний фестиваль супротиву. Попри опір влади. Гузь робив добре діло, і робив його добре. Час змінівся. Війна. Смерть. Жалоба. І відсутність інтелекту, такту ,розуміння та справжнього ПАТРІОТИЗМУ у гузя і К вилізло "боком" Недоумки спаскудили ВСЕ, всі минулі напрацювання та здобутки. Ці танці на кістках, "чисто європейські" лесьбі -на показ, Гопніки "по бандерівські", в час коли НАСПРАВДІ ТРАУР,,,??? Де тут патріотизм? Чуваки тупо "відриваються". Під "гаслами "правда.Від армії "відкосили"???
Дончанин до Олесь Показати IP 2 Серпня 2014 10:19
коментар було видалено
віра до Дончанин Показати IP 2 Серпня 2014 11:15
Піди хоч в туалет, а то коментуеш під всіма статтями цілодобово, чи вас там поперемінно чергування?! І все ти знаеш, у всьому оріентуешся, видно шибко умний, ето, наверно, в фсб так хорошо учат.
Олесь Показати IP 2 Серпня 2014 09:51
Соромно....
Ректор Показати IP 2 Серпня 2014 09:56
цей бандербрудершафт-просто якась зухвала цинічна наруга над горем родин тисяч загиблих українців. Ганьба сволоті майданівський що веселяться, коли їх ровесники на війні сотнями гинуть!
Світла думка Показати IP 2 Серпня 2014 10:03
По перше, фестиваль Бандерштат - відрізняється від інших, це не просто музика, тим більше бухло. По друге, те що ви написали свої коменти, ви зарадили бійцям? Чи своїм безробіттям? А на Бандерштаті серед учасників є хлопці, які боролись в Києві, у батальйонах на сході, окрім того, на фесті збирають гроші на тих, які воюють зараз. Незнаючи суті, говорите якусь маячню, не треба так.
Темна думка до Світла думка Показати IP 2 Серпня 2014 10:08
Суть одна-вiйна, горе в державi та родинах... Похорони- це не просто музика, тим бiльше бухло... Якщо думка така в головi- треба пити зеленку...
дупцю до Світла думка Показати IP 2 Серпня 2014 10:57
коментар було видалено
Митець Показати IP 2 Серпня 2014 10:05
Ну якось мiсцева голота - це одне, але ж як можна артистам брати в цьому участь? Кузьма, ти ж все-таки рiвнем набагато вищий за скакунiв, тобi не соромно?
Олександр до Митець Показати IP 2 Серпня 2014 10:14
Погоджуюсь! Далi, а де коментарi морального авторитета Лиса, що каже Матiос з приводу Бандерштату? Де позицiя Свободи, БЮТа? Чого всi води в роти понабирали? Всi задоволенi, всi пiдтримують?
Віктор Показати IP 2 Серпня 2014 10:08
Гузь ти маєш совість???????? Ти су*а не патріот... шкода , що ти нам пудрив мозги...
Альфа Показати IP 2 Серпня 2014 10:47
Мертвим-- мертве, живим -живе... Якщо робити скорботний вигляд і обливатися сльозами, або послати свого сина чи чоловіка на АТО , то по- вашому це буде добре і правильно?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Від щоденних повідомлень про смерть наших співвітчизників волосся підіймається... Але перестануть стріляти тоді, коли пару чоловік, які ділять владу на території, домовляться! А до того часу нас будуть стріляти, підривати і катувати на камеру, бо ми --- "расходный материал". Морально потрібно триматися .І якщо народ для цієї мети вибрав співи і танці , то нехай.
Патріот до Альфа Показати IP 2 Серпня 2014 10:49
Ваша правда!
Бета до Альфа Показати IP 2 Серпня 2014 14:19
А якщо в родинах горе та похорони, так то не в нас же, а нам морально треба триматися вiд дуже великого психичного навантаження, що там десь хтось гибне, i ми, найкраща патрiотична частина народу, для цього вибрали спiви i танцi. Бо моральнi потвори!
лахматий будун Показати IP 2 Серпня 2014 12:18
я не хочу бути героєм України, не цінує героїв моя країна...
Бандерівка Показати IP 2 Серпня 2014 13:23
Вчора на Бандерштаті дуже гарно сказав соліст гурту Мотор'ола. "Ми будемо переможні, доки нас не заженуть у депресію." Тому, коли суспільство у депресії, без, бодай хоч якихось радощів у ці сумні часи, перемоги нам не бачити. Українська культура не повинна занепадати. Ми повинні її розвивати за будь-яких умов. повеселились, і гайда захищати Україну далі! Хай це буде певною культурною розрядкою. Слава Україні!
скачи до Бандерівка Показати IP 2 Серпня 2014 13:36
Ну і дура
мельниківець до Бандерівка Показати IP 2 Серпня 2014 13:44
дебіл то сказав! а чого він СОЛІСТ-може огірки солить?
))) до Бандерівка Показати IP 2 Серпня 2014 14:45
Скоропадский (если вы что-то читали по истории, должны помнить, в каких столетиях упоминалась эта фамилия) тоже за свои полгода правления разводил культурщину и просвещение. Закончилось все быстро. Ждите.
Нокiа Показати IP 2 Серпня 2014 14:31
То завтра на похорон бiйця, за певною культурною зарядкою, разом iз солiстом, так?
Майло Бойд Показати IP 2 Серпня 2014 20:12
М-да, що бидло, то бидло... всі відходи Луцька зібралися на іподромі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus