USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під час карантину вчителі ведуть уроки по інтернету

9 Листопада 2009 10:47
 
Карантин навчанню не перешкода – вирішили в деяких українських школах. Аби не відставати від програми, вчителі проводять заняття по інтернету. Наприклад, у київській гімназії №136 таким чином вивчають біологію – повідомляють 9 листопада «Волинські новини».
Як пише газета «Сегодня», вчителька біології Олена Князєва сказала, що створила в мережі сайт, на що витратила десь три доби. «На сайті діти читають матеріал, отримують завдання і відправляють їх мені. За час карантину я встигла поставити стільки оцінок, скільки не ставлю інколи й за всю чверть», – відзначила вчителька. За словами Князєвої, до неї зверталися колеги з інших шкіл, аби також користуватися сайтом. «Вся нинішня робота через інтернет буде зарахована школярам як робота в класі. Особливо поважно, що вчитися можуть і учні 9 класу, в яких немає навіть підручника, адже їм в кінці навчального року належить складати обов\'язковий іспит з біології», — каже вчителька.
Шукають вихід із ситуації й у інших школах і вузах. Наприклад, у черкаській школі №31 учням допомагає місцеве телебачення — на телеканалі «Антена» в обумовлений час виходять тематичні блоки з відеоуроками. А в Шостці Сумської області пішли ще далі. Там школярі не лише дивляться по телевізору 10-20-хвилинний урок, а й отримують завдання. Набравши спеціальний номер телефону, вони повинні дати відповідь на поставлені питання, які тут же передаються вчителям.
Нагадаємо, поки що карантин оголошений до 23 листопада.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Софі Показати IP 9 Листопада 2009 10:52
Уроки через інтернет Луцьку не загрожують! Для їх проведення треба розпочати акцію "Комп'ютер - кожній дитині!"
Панас Показати IP 9 Листопада 2009 10:56
хай не загрожують, але ж дітям можна надавати завдаень для домашньої роботи) А як шось не знає, то і передзвонити до вчителя можна
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 11:12
безглуздо це все, адже після карантину все одно діти будуть надолужувати втрачене на додаткових уроках і не факт, що канікули не зменшать. поки є час - нехай відпочивають
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 11:21
Информация категории "абы чё нить ляпнуты" Какая может быть учёба через Интернет? это то же самое, что на экзаменах вместо ручки и листа чистой бумаги поставить комп с Инетом. чего не знаешь- Гугль поможет :) хотя идея с телеуроками всё таки привлекательна,как минимум школьник, чего то в голову запаяет))
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 11:25
Николай, погоджуюся з Вами на всі 100% ;)
OrestN Показати IP 9 Листопада 2009 11:48
а причина в тому, що влада нагнітає в країні свинську істерію. Карантин не об"являли не минулого року не позаменилого лише тепер - бо вибори. збанкрутіла влада піариться на будь-чому лишбе на свою мерзетну користь. а чому влада не б"є тривогу щодо ДТП на українських дорогах, де гинуть не сотні а ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ продуктивного населення???? Нинішня продажна влада знахабніла повністю! На людському нещасті роблять піаркампанії! Ганьба ПРіБЮТівським можновладцям, нардепам!!! Пора таку гнилу владу гнати в три шиї!!
Українець Показати IP 9 Листопада 2009 12:17
OrestN 9 листопада, 11:48 Карантин по причині грипу в нашій державі кожного року,як тільки переступали епідемічний поріг.Тільки тоді він стосувався лише навчальних закладів і садочків, а тепер і всіх закладів де збираються люди.Це зменшує хвилю захворюваності.А влада тут ні дочого.
Дядечко Показати IP 9 Листопада 2009 12:21
окозамилювання
Roma Показати IP 9 Листопада 2009 12:22
Черговий раз політики хочуть попіаритися за рахунов вчителів і дітей...
Паша Показати IP 9 Листопада 2009 12:30
Молодці, що зробили таке нововведення хоча його треба вдосконалювати ще. Скоро школярі вже будуть спілкуватися з вчителем по скайпу (відеотрансляція). Будуть розповідати вірші, усні домашні завдання.
Таня Показати IP 9 Листопада 2009 12:32
Цікаво, а що робитимуть вчителі, як карантин закінчиться? Знову те ж саме викладатимуть? І ще...а як відбуваються уроки з фізичної культури по інтернету :):):)
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 12:34
to OrestN ты хотя сам(а) понял(а), что наворотил(а)?))
Дядечко Показати IP 9 Листопада 2009 12:49
Залишилось, щоб лікарі лікували по радіо...
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 12:49
ДО OrestN: тільки що, то одразу влада погана, ганьба, геть, демократію подавай. одні гасла навчилися скандувати. а кому ж тоді ДУМАТИ і АДЕКВАТНО ДІЯТИ лишається? Бабулям чи амбітним "малолєткам", які добре засвоїли теорію в університетах та по закордонах і вважають себе розумними перцями?
Таня Показати IP 9 Листопада 2009 13:49
До Дядечка: Цілком з вами згідна! Думаю їм така перспективка би сподобалася! :)
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 13:57
"Залишилось, щоб лікарі лікували по радіо" мы это уже проходили,если кто вспомнит сеансы Кашпировского, Чумака и иже с ними. Банки с водой, которая ставала целебной через два часа после того, как простояла перед монитором (тоесть экраном телевизора). Это сейчас кажется смешным, но ведь так было.:)
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 20:00
До Тані: якщо пригадуєте, своєрідні уроки фізкультури ще у радянські часи по радіо та на телебаченні пропагували - о 6 ранку - на зарядку становись! мабуть і зараз будуть з екрана фізруки на дітей дивитися :) це все вони, вчителі, від неробства забавляються, ні, щоб хвости попідганяти, нові нестандартні плани уроків попридумувати, а тут ні - не в ту сторону вони Інтернет використовують!
seal Показати IP 9 Листопада 2009 23:20
Бред. На сайті діти читають матеріал, отримують завдання і відправляють їх мені. За час карантину я встигла поставити стільки оцінок, скільки не ставлю інколи й за всю чверть», – відзначила вчителька. Цікаво а звідки у вчительки впевненість, що саме цей учень чи учениця виконували завдання, адже я не думаю, що вона проводила свої інтернет уроки в режимі on-line чи по skype.
OrestN Показати IP 10 Листопада 2009 10:21
Країна не готова для подібного навчання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus