USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Пінчук на ювілей потратить п’ять мільйонів євро

17 Грудня 2010 13:09
Зять колишнього президента Леоніда Кучми Віктор Пінчук 50-річний ювілей планує відсвяткувати у французькому селищі Куршевель.
День народження у нього був 14 грудня. На святкування витратить близько 5 млн євро, пише gazeta.ua.
У селищі розпочали встановлювати шатро на 2 тисячі квадратних метрів. У ньому відбуватиметься святкування і виступатиме цирк Дю Солей. Сотні електриків роблять кольорове освітлення на вулицях та всередині. Прокладають додаткову проводку на висоту 1650 метрів, аби місцеві не страждали від спаду напруги в електромережі.
Працівники не кажуть, хто замовляв роботи. «Це українець, який щороку святкує з нами свій день народження, – каже мер Куршевеля Жільбер Блан-Тайор. – Але цього року він забажав чогось особливого. Вважаю, це позитивно для нашого селища, адже більше як сотня багатіїв приїде його привітати. Це буде гарною рекламою для нашого гірськолижного курорту. Зараз чимало людей задіяли у підготовці до свята. Вони мають роботу і зарплату. За оренду 2 тисяч квадратних метрів площі під шатром він платить за загальним тарифом – 12 євро за квадратний метр на добу».
Вечірку призначили на 18 грудня. Вона буде закритою. Свято триватиме 12 днів. Гостей на дні народження частуватимуть стравами від шеф-кухаря Ален Дюкасс, власника трьох зірочок за класифікацією французького каталогу ресторанів «Мішелін».
Місцева газета «Ла Пост» пише, що на прохання мера Куршевеля «великий пан» дозволив місцевим дітям приходити подивитися на репетиції цирку.
«Ми знаємо, що люди зі слов’янських країн люблять святкувати розкішно, – говорить Жільбер. – Куршевель назавжди запам’ятав 2000 рік, коли один російський мільйонер з розмахом відсвяткував Новий рік і залишив у селищі сотні тисяч євро».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ладомир Показати IP 17 Грудня 2010 22:20
молодецеь, зі смаком!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus