USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Після WebMoney візьмуться за Яндекс.гроші

20 Червня 2013 11:38
Електронні платіжні системи, які не мають дозволу НБУ на випуск електронних грошей, потраплять під пильний нагляд Міністерства доходів і зборів України, - пише ТСН.

«Звичайно, ми будемо впливати на нелегітимні платіжні системи, які працюють в Україні, наприклад, на Яндекс.гроші», - заявив начальник підрозділу протидії податковим злочинам з використанням новітніх технологій Головного управління Міндоходів Василь Поїзд.

Важелів впливу представник міністерства при цьому не назвав.

Нагадаємо, Міністерство доходів і зборів заблокувало 60 мільйонів гривень на рахунках компанії WebMoney, що займається інтернет-оплатою товарів та послуг. Однак незважаючи на це, розплатитися з допомогою сервісу все ще можливо.

Згодом у WebMoney повідомили, що Податкова служба так і не пояснила, в чому причина обшуків у компанії, та в чому конкретно її підозрюють. Міністерство доходів також мовчить щодо цієї справи.

Згідно із інформацією Нацбанку України, у платіжної системи WebMoney не було дозволу на випуск електронних грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 20 Червня 2013 13:28
все логічно. треба винищити в україні все передове. і повернутись у феодальне середньовіччя....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus