USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пісня Кобейна та Кортні Лав потрапила до фільму

22 Березня 2011 12:00
документальному фільмі "Hit So Hard" прозвучиться пісня Курта Кобейна та Кортні Лав "Stinking of You", яка раніше не видавалась.

Про це інформують ТСН .

Спільний трек Курта Кобейна та Кортні Лав "Stinking of You", який раніше не видавався, увійшов до саундтреку до документального фільму "Hit So Hard".

Стрічка "Hit So Hard" присвячена Петті Шемел (Patty Schemel), що була ударницею групи Кортні Лав Hole з 1992 по 1998 рік. Фрагмент, у якому Кобейн і Лав виконують пісню "Stinking of You", був записаний самою Шемел на любительську камеру. Також у фільмі є фрагмент, в якому Кортні пояснює, що Курт любив проводити час з Hole, так як "ненавидів свою власну групу".

Прем'єра фільму "Hit So Hard" відбулася на фестивалі South By Southwest, який проходить в даний час у Техасі. 28 березня стрічка також буде демонструватися в Нью-Йорку. Передбачається, що на показ приїдуть всі чотири учасники найуспішнішого складу Hole - Кортні Лав, Мелісса Ауф дер Маур, Ерік Ерландсон і Петті Шемел. Музиканти вперше за 13 років зберуться разом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus