USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Платні інтернет-коментатори отримують до тисячі доларів

21 Червня 2010 13:44
Українські політики не гребують тим, щоб оплачувати позитивні коментарі для себе і негативні для своїх противників.

Про це пише український англомовний тижневик «Kyiv Post», повідомляє «Українська правда» з посиланням на Радіо «Свобода».

За даними, які наводять дослідники в інтерв'ю цій газеті, вартість такого найнятого коментатора сягає 700-1000 доларів на місяць під час виборів і близько 400 доларів між виборами.

Найбільш професійними були політичні коментатори, що працювали на Юлію Тимошенко, Віктора Януковича та Арсенія Яценюка, констатують дослідники.

Як пояснюють спеціалісти, платні політичні кампанії в інтернеті не спрацювали б на Заході так, як в Україні, бо там набагато більше користувачів інтернетом, і платні коментатори не змогли б впливати на громадську думку в такій масі.

На думку українських дослідників інтернету, яких цитує «Київ пост», зі зростанням кількості користувачів інтернетом в Україні, платні кампанії перестануть бути вигідними і ефективними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ястребок Показати IP 21 Червня 2010 18:36
Уявляю, наскільки непросто влаштуватися на таку роботу... Чи дурням щастить? Або, може, нахабам ("Нахабство - друге щастя")?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus