USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Взяв $23 тис. на зберігання та не повернув: у Луцьку уродженець Росії отримав умовне покарання за шахрайство

28 Січня 2024 16:39
В обласному центрі Волині три роки умовного покарання за шахрайство отримав уродженець Росії, який взяв на зберігання 23 тисячі доларів та не повернув кошти.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Як вказано у матеріалах справи, 6 березня минулого року Леонід С., скориставшись тривалими довірливими відносинами з потерпілою, отримав від неї 13 тисяч доларів на зберігання. Впродовж дня жінка передала йому ще 10 тисяч доларів.

Однак наміру повертати коштів шахрай не мав та розпорядився ними на власний розсуд, вчинивши правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 190 КК України.

Читати ще: «Допоміг» переказати гроші з-за кордону: на Волині вчителя гімназії судили за шахрайство

Про Леоніда С. відомо, що він народився у Росії, має українське громадянство, розлучений, утримує дитину 2011 року народження.

Шахрай визнав свою вину під час розгляду справи. Леонід С. відшкодував завдані збитки потерпілій, тож остання просила не позбавляти злочинця волі.

Суд, врахувавши усі обставини справ, призначив шахраю п'ять років позбавлення волі, але замінив на три роки іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus