USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Продовження мультсеріалу про козаків - навесні 2014 року

16 Березня 2013 18:16
Над продовженням легендарного мультсеріалу про козаків працюватиме студія «Укранімафільм».

Про це повідомляє видання «Сегодня».

Так, наразі вже є 13 готових сценаріїв. Частину з них підготував Володимир Дахно у 2005 році – за рік до своєї смерті. Сюжет мультфільмів залишається у секреті, проте про одну із серій вдалося дізнатися.

«Козаки (Грай - худий і розумний, Тур - найсильніший і Око - маленький і вусатий) відправляться на пошуки легендарної Атлантиди. У них буде маса пригод і знайомств - наприклад, з русалками,» - розповіли аніматори.

Також аніматори оприлюднили перший кадр з козаками. На перший погляд, вони нічим не відрізняються від своїх попередників. Але якщо придивитися, Тур став ширшим в плечах, Око - більш рум'яним, а у Грая у вусі з'явилася сережка. Бюджет картини поки невідомий.
Прем’єру планують на весну 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus