USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Природу і музику поєднають на фестивалі за допомогою мотузок і дерев

12 Червня 2013 14:22
Ленд-арт на етнофестивалі «Підкамінь». Дівчата із творчого дуету «Дивина звичайна» вже другий рік поспіль захоплюються лендартом (від англ – land-земля, та англ. art –мистецтво) – художня діяльність, об’єктом якої є реальний пейзаж або фрагмент природного середовища, - інформують в прес-службі фестивалю.

«Раніше ми подібним не цікавились, а коли побачили як гарно це роблять на фестивалі у Запоріжжі, й самим закортіло. З тих пір – це наша радість й натхнення!» - розповідає двадцятирічна Оля, яка за допомогою ниток, дротів та іншого приладдя створює дивовижні речі.
На фестивалі «Підкамінь» дівчата представлять три проекти лендарту: «Деревограй», «Ниткодім» та «Гілкосипед».
«Деревограй – такий собі «музичний інструмент». Поміж двома деревами ми натягнемо металеві дроти, які будуть виконувати роль струн, і гратимемо на них паличками. Цей проект закликає до балансу і гармонії між природою та людською діяльністю і показує відсутність обмежень у творчості», - розповідає Ольга про творчі плани.
Про інші два проекти ми не розповідатимемо – ви зможете їх побачити на фестивальному полі незабаром!
Нагадаємо, що Підкамінь 2013 відбудеться 19-21 липня в одйноменному селищі, що у Бродівському районі, на межі Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus