USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Рейтинг 2009: церемонія вручення пройшла в режимі реаліті-шоу. ФОТОРЕПОРТАЖ. ВІДЕО

30 Грудня 2009 13:51
Вчора, 29 грудня, «ВН» підбивали «Рейтингу 2009» та нагороджували переможців пам’ятними дипломами та веселими подарунками. Дійство відбувалося в режимі реаліті-шоу. До останнього дипломанти не знали, що їх їдуть вітати.
Когорта журналістів, починаючи з десятої ранку, на чолі з веселим бородатим Дідом Морозом кружляли містом на авто, вишукуючи переможців в одинадцяти номінаціях. Першими отримати всій приз змогла представниця заводу Nestle. Всесвітньо відомий виробник переміг у номінації «ІНВЕСТИЦІЯ 2009» за будівництво заводу у седі Смолигів.  Керівник прес-служби Анна Мартинюк сама завітала в редакцію «ВН».

На згадку про подію від Діда Мороза Анна отримала диплом та майонез виробника «Чумак», аби компанія не забувала про конкуренцію і трималася \"в тонусі\". Мартинюк каже, що у компанії продукцію конкурентів куштують часто, аби впевнитися, що їхня краща.

Авто «ВН» рушило до спортивно-розважального комплексу «Андреналін Сіті», який переміг у номінації «Червона стрічка 2009». Тут біля ресторану комплексу «Гарнізон» диплом отримав директор з маркетингу комплексу Олександр Шульгач.

Як подарунок, представник комплексу отримав пляшечку енергетичного напою «Адреналін».

Наступним на шляху «ВН» та запрошених журналістів  був кооператив «Луцька солідарність», що разом з ПФ «Скорпіон сервіс» поділили виграш в номінації «Яблуко розбрату 2009».

Приз для СК «Луцька солідарність» отримав один із войовничих  підприємців Володимир Макаренко. Він пообіцяв розмістити диплом на почесному місці.

У пошуках головного героя номінації «Скандал 2009» Дмитра Москвича «ВН» відправилися до волинського осередку партії «Реформи і порядку», до якої належав призер номінації. За їх офіційною адресою, яка вказана на сайті – Мельнична, 13, було порожньо. Сусіди по офісах кажуть – останній раз бачили партійців на початку року.

Наступний пункт – приймальня начальника управління охорони здоров’я у Волинській області Ігоря Ващенюка, який за боротьбу з епідемією грипу отримав нагороду «Надзвичайна подія 2009». На жаль, Ващенюка на місці не було, тому диплом і невеликий подарунок – оксолінову мазь та пов’язку, отримав його заступник Іван Грицюк. 


У кабінеті Грицюка журналісти побачили цікаву статуетку свині у смокінгу. Грицюк запевнив, що жодного стосунку до грипу поросятко в костюмі немає – його йому подарували в честь року свині за китайським гороскопом.    

Черговий пункт на шляху передноворічних вітань - ПФ «Скорпіон-сервіс», які розділяють з СК «Луцька солідарність» приз у номінації «Яблуко розбрату 2009». Журналісти застали заступника директора ПФ «Скорпіон-сервіс» Ігора Дильова.

Як пам’ятний приз конфліктуючі сторони отримали порожні новорічні листівки. Дід Мороз «ВН» попросив аби переможці номінації написали один одному приємні привітання та побажання зі святами. Ті сказали, що так і зроблять.   

 
У Волинській єпархії УПЦ МП Дід Мороз і команда застали владику Ніфонта, який погодився передати диплом та подарунок патріарху Московському і всієї Русі Кирилу. Партіарх став переможцем номінації «Гість на Волині 2009». Митрополит Ніфонт зізнався, що до нього вперше приходить Дід Мороз.

Митрополит Ніфонт був приємно здивований подарунком та пообіцяв, що магнітик з надписом «Україна», як пам’ятний подарунок від «ВН», поїде до патріарха.

Наступна адреса переможця – квартира «Сізіфа 2009», голови Волинського товариства захисту тварин Дани Новарчук. Журналістів тут тепло зустрічали тварини «котячої мами».  

Повністю сліпа кицька не злазила з шиї журналіста Волинського радіо Володимира Роси протягом усього інтерв’ю, муркала у диктофон і була з ним дуже ніжною.

Дана була втішена подарунком, зазначивши, що це заслуга усіх, хто любить і піклується про тварин. На пам’ять Дід Мороз подарував головній захисниці тварин валер’янку.

Аби привітати переможця номінації «Грюк дверима» Владислава Стемковського Дід Мороз телефонував йому особисто. Проте Стемковський відповів, що він - не «клоун». Просив вислати диплом йому поштою, проте адреси не сказав. Диплом «грюкача» разом із дверною ручкою, аби Владислав не втрачав навики «грюкати», чекає його у редакції.

Невдовзі після розмови зі Стемковським авто \"ВН\" від різко загальмувало, і рамка, яка призначалася Владиславу грюкнулася об землю.Сисмволічно - вирішив Дід Мороз.
У департаменті культури та збереження історичної спадщини Луцькради його директора Сергія Годлевського журналісти не застали. Годлевський, якому мали вручити диплом за перемогу у номінації «Мистецька подія року» за проведення арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» повідомив, що перебуває на важливій зустрічі. Диплом передали секретарю.

Годлевський також не залишився без подарунка. Дипломанту «ВН»  подарували стік кави та запальничку, аби під час проведення «ночей у замку» він був бадьорий та добре бачив все, що відбувається на території дійства: на сцені, біля входу, біля вбиральні…

Юрій Поліщук, як переможець номінації «Нове крісло року» був у доброму гуморі. Для зустрічі з «ВН» Поліщук приїхав просто \"з поля\" - Теремнівського будинку культури.

Юрій каже, що потроху починає освоюватися на новому кріслі. Журналісти відзначили, що діловий костюм йому личить не менше, ніж концертний. Але от гітара - таки органічніша за кейс. Беручи подарунок «ВН» - заморожені черешні - Поліщук з острахом перепитав, чи не вважається це хабарем. Ерудований Дід Мороз запевнив, що подарунок вартістю не більше як 302 гривні можна брати без докорів сумління.

На жаль, вручити диплом та пам’ятний приз людині, яка найбільше на думку «ВН» причетна до події, що стала переможцем номінації «Пшик 2009» - Василю Байциму - журналістам не вдалося. Байцим 29 грудня перебував у Києві. Проте, його диплом та пам’ятний приз – іграшковий літачок -  «ВН» обіцяють вручити за першої ж нагоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Юка Показати IP 30 Грудня 2009 14:07
Стемковський і тут зумів "грюкнути" :))
оиьс Показати IP 30 Грудня 2009 14:39
прикольно! молодці, що скажеш!
seal Показати IP 30 Грудня 2009 16:22
Саме основне, щоб з того "грюку" в кінцевому результаті не вийшло голосного "пуку". :)
VSC Показати IP 30 Грудня 2009 16:42
Ребята журналисты, в конце-концов, купите внешнюю вспышку на свою цифромыльницу. Стыдно смотреть на ваши фото. Второе фото (с верху) на странице, девушка с Чумаком, неужели Вам не стыдно выкладывать такое на сайт?
Lindgren Показати IP 30 Грудня 2009 18:11
ВОО ПРП вже майже два роки на Б.Хмельницького, 47 і мобільний Мартина пів міста знає...що ви шукали на Мельничній!
Сергій Показати IP 30 Грудня 2009 22:36
А журналіст Волинського радіо Володимир Роса випадково одночасно не є вокалістом гурту Шквал?
ой Показати IP 31 Грудня 2009 12:52
Стемковський як був клоуном, так і лишився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus