USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Родинна драма – на луцькій сцені. ФОТО

29 Вересня 2013 14:18
Виставу «Батько» за п’єсою Августа Стріндберга показали у Луцьку актори Муніципального театру Бориспільської міської ради.

Вистава відбулася 28 вересня у Луцькому районному будинку культури в рамках міжнародного театрального фестивалю «Мандрівний вішак», що відбувається за підтримки «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Головну роль Ротмістра у спектаклі, який демонстрували поза конкурсом, зіграв голова журі фестивалю, заслужений артист України Петро Панчук. Трагічна та смішна водночас психологічна драма торкається проблем виховання дітей та подружньої вірності. Центральним є конфлікт головного героя та його дружини, яка прагне виставити чоловіка божевільним. Дія вистави відбувається наприкінці XIX століття, проте питання, які піднімаються у ній, актуальні і для сучасників.






























Глядачі, які, незважаючи на те, що спектакль відбувався пізно ввечері, вщерть заповнили глядацьку залу районного будинку культури, віддячили акторам тривалою овацією.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus