USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росіяни створять базу на Місяці

7 Квітня 2011 13:41
Росія до 2030 року може створити базу на Місяці, говориться в матеріалах, поширених серед ЗМІ перед поїздкою прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна в місто Гагарін.
"Перспективи пілотованої космонавтики зв'язуються, в першу чергу, з виходом за межі навколоземного космічного простору. Перш за все, це польоти до Місяця і створення бази в її приполярній області, де найбільш ймовірна наявність води. Це може бути реалізовано на рубежі 2030 року", - йдеться в документах.
У наступному десятилітті, зазначається в матеріалах, можлива підготовка до пілотованого польоту на Марс, повідомляє Кореспондент.
Путін у четвер, 7 квітня, проведе нараду в місті Гагарін Смоленської області, в ході якої обговорить стан та розвиток ракетно-космічної галузі Росії, зокрема, перспективи пілотованої космонавтики, розвиток і будівництво космодромів.
Раніше президент РФ Дмитро Медведєв заявляв, що Росії необхідно розробити власну програму освоєння далекого космосу і Місяця.
Нагадаємо, у лютому повідомлялося, що Китай має намір здійснити першу посадку національного космічного апарата на Місяць в 2013 році, а до 2030 року відправити на супутник Землі перших китайських космонавтів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 11 Квітня 2011 00:16
Куме, чули новину Яку? Москалі на місяць полетіли Що всі? Та ні , поки один То чого ж ви кричите!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus