USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Розроблено зубну щітку з вбудованим тюбиком пасти

28 Березня 2011 17:36
Іспанські розробники представили незвичайну зубну щітку, яка отримала назву Twist&Brush.

Про це інформує ТСН .
На додачу до стандартної функції з догляду за порожниною рота, у щітки з'явилася ще одна корисна опція - вбудований тюбик з пастою. Зі зміни дозволили перетворити зубну щітку в максимально зручний пристрій для туристів, тих, хто їздить у відрядження, та інших мандрівників.

Модернізацію здійснила дизайнерська студія Kawamura Ganjavian. Суть інновації полягає у переробленні ручки, за яку користувачі тримаються, коли чистять зуби.

Хоча ручка практично не змінила своєї форми, вона стала розбірною і тепер відіграє роль контейнера, в якому міститься зубна паста. Крім того, на ручці Twist&Brush є вимірювальна шкала, яка дозволяє відміряти стільки пасти, скільки знадобиться в поїздці на той чи інший термін.

Про ціну новинки поки інформації немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ZozulechkA Показати IP 28 Березня 2011 20:49
О, то вже скоро вигадають ще й із вмонтованою бормашинкою)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus