USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Секс-символ 50-их років та її наступниці. ФОТО

22 Лютого 2013 17:54
У свій час Бетті Пейдж набула шаленої слави, працюючи фотомоделлю в таких стилях як еротика і пін-ап. Багато істориків вважають її мало не початківцем сексуальної революції, яка сталася в США на початку 60-х років минулого століття. Про її життя написали безліч книг і зняли біографічні фільми «Бетті Пейдж: Темний ангел» і «Непристойна Бетті Пейдж». Її синювато-чорне волосся, блакитні очі і фірмовий чубчик досі продовжують формувати імідж багатьох брюнеток, - йдеться на Вigpicture.ru.

Дитинство Бетті Пейдж пройшло в дуже складних умовах. Крім неї в сім'ї було ще п'ятеро дітей, батьки розлучилися, коли Бетті було всього 10 років. Матеріальне становище було настільки важким, що матері довелося на цілий рік віддати своїх дітей в притулок, поки вона не знайшла роботу, яка дозволяла утримувати велике сімейство. Навчалася Бетті добре і хотіла стати шкільною вчителькою, але, захопившись грою в школі акторської майстерності, вирішила стати актрисою.

Коли вона приїхала в Нью-Йорк, потрапити на сцену їй не вдалося, тому довелося задовольнятися роботою секретарки. Але випадок звів її з фотографом-любителем, за допомогою якого були зроблені її перші знімки в стилі пін-ап, і популярність Бетті швидко пішла в гору.

В ті часи пін-ап моделі, як правило, користувалися скаженою популярністю всього кілька місяців, змінюючись новими. Популярність Бетті Пейдж тривала кілька років.

Але вже в 1959 році (тобто у віці 36-ти років) Бетті повністю відмовилася від продовження своєї кар'єри в шоу-бізнесі, і стала працювати в християнських організаціях.

У 1979 після нервового зриву, що стався під час скандалу з домовласницею, Бетті потрапила до лікарні. У неї діагностували шизофренію, і вона 20 місяців провела у психіатричній клініці.
Потім був ще один скандал і бійка з іншим домовласником, і її навіть заарештували, але визнали невинною через душевний стан і помістили під нагляд. Звільнитися Бетті змогла тільки в 1992 році.

Померла Бетті Педж у віці 85 років від пневмонії в 2008 році.


Фірмовий імідж Бетті Педж включав в себе не занадто довгі синювато-чорне волосся, трикутний чубок, панчішки в сіточку і дуже яскраву червону помаду.


















Бетті - 80 років


У 1959 році Бетті назавжди пішла з шоу-бізнесу, але її яскравий образ, звичайно ж, просто не міг не пережити свою господиню. Цей образ стали охоче копіювати. Ну, а ті актриси, які грали Бетті у фільмах, знятих за її біографії, просто не могли не вживатися в її імідж.








Образ Бетті Пейдж, як і образ Мерілін Монро, надовго пережив саму актрису, і, схоже, зовсім не збирається залишати сцену та йти з фото і телеоб'єктивів. Хоча тепер всі, хто наважиться надіти цю маску, незважаючи на її нестаріючу популярність, будуть змушені вислуховувати докори в тому, що вони «всього лише клони і наслідувачі». Але гарантувати себе від подібних закидів можна тільки одним способом - придумати власний, унікальний і яскравий стиль.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
))) Показати IP 23 Лютого 2013 12:27
вульгарноватая она. не знаю, что такого было в Монро, что даже в самых откровенных фотосессиях в ней не было вульгарности. это дар, наверное.
місцевий Показати IP 23 Лютого 2013 14:08
Таких прибацаних напомажених красунь по Луцьку табуни ходять)))
Луцьк Показати IP 23 Лютого 2013 14:29
перші фото схожі на Орейро
Зима Показати IP 23 Лютого 2013 14:57
Не знаю..., як на мене, нормлаьна гарна жінка, ти кліп глянь зараз будь -кого - там реальна порнографія,тим більше в Укр. та Росії, а тут мистецтво, ще й у ті часи!!! Але тих,що зараз до неї "прирівняли"-не знаю, ось це вульгарщина якраз таки: порно зірки та стриптизерша з стриптиз-групи...
Игорь до Зима Показати IP 25 Травня 2014 17:32
она такая страшная - куда её в порнозирки как вы говорите, отстой полный - мой дед даже сказал что она уродина!
тина Показати IP 20 Травня 2014 16:18
Хорошая фигура..отсутствие силикона и прочих "атрибутов" нынешней красоты.....
Даниал до тина Показати IP 25 Травня 2014 17:30
Вульгарная очень, и дело не эротических или другого рода фото, просто жирная и вульгарная с огромными щеками и брылями! Очень маленькая грудь по сравнению с остальными габаритами, жирные целюлитные окорока, а огромная ротяра-хавальник так вообще NO Comments! UNFACKBL полный! ФУУУУ одним словом и ничего красивого в последовательницах тоже нет. Просто некрасиво. Уверен что и в её года было немало действительно красивых барышень - в сотни раз красивее и аккуратнее чем она, и стройнее и с большей грудью. У ооочень многих женщин грудь 2 размера и больше при более стройных формах, а здесь у неё еле до 1-го дотягивает , учитывая ещё слои жира на её теле, так я могу представить если у неё была б более изящная фигура - грудь бы вообще в 0 ушла.
Даниал до тина Показати IP 25 Травня 2014 17:30
коментар було видалено
Dioro Показати IP 27 Травня 2014 14:53
УЖООООССС !!!
Анонім Показати IP 25 Лютого 2016 20:40
Привіт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus