USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Що робити з алергією на класичну літературу? Проект у Луцьку. АНОНС

18 Жовтня 2013 13:13
Забуваємо ми й про класиків, адже у школах виробилась алергія на подібну літературу», - зазначають організатори. Тож, аби спростити пошук якісної літератури активісти пропонують долучитись до проекту «З домашньої бібліотеки».

Культурне об’єднання «100 Вт» презентує новий проект «З домашньої бібліотеки». Метою якого є обмін враженнями та думками про прочитані книги.

«Всі ми багато читаємо, однак часом, в книжковому магазині ми губимось від сотень томів, не знаючи що ж обрати для себе. Часто деякі автори так і не зустрічаються з своїми читачами через те, що їх книг майже немає у книгозбірнях.
Забуваємо ми й про класиків, адже у школах виробилась алергія на подібну літературу», - зазначають організатори. Тож, аби спростити пошук якісної літератури КО пропонує долучитись до проекту «З домашньої бібліотеки».
Шість учасників проекту презентуватимуть улюблені книги, чи ті, які радять почитати іншим. Формат: три прозові та три поетичні книги. Кожен виступаючий матиме до 10 хвилин, або презентувати твір. Організатори просять не переказувати сюжету, але наголосити чому варто почитати цю річ. Бажано зачитувати уривки, або ж цитати, які вам найбільше запам’ятались. Якщо ж це поетична книга, то учасник декламуватиме вірші з неї.
«Не пропустіть нагоди дізнатись щось нове, або ж відкрити для себе невідомих донині авторів», - закликають організатори.
Захід відбудеться 22 жовтня, у вівторок, в Клубі на вулиці Драгоманова, 1. Якщо ж ви хочете не лише послухати, а презентувати книгу, реєструйтесь: https://vk.com/yekimenko , або https://www.facebook.com/ania.ekimenko .
Нагадаємо, що у Клубі відбувається й інша акція: «Обмін книгами». Зараз на полицях представлено понад сто томів різноманітної літератури, яку будь-хто можете взяти, аби прочитати вдома. Або ж, якщо має вдома книги, якими хочете поділитись, може принести їх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus